czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co sądzicie o pociągu WOŚP?

Ja myślę, że to dobry pomysł. Przydało by się nam połączenie Łomża, Śniadowo, Warszawa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co sądzicie o pociągu WOŚP?

ja jestem ZA!!!!

Jestem w 100 %. Tyle, że nie należy gadać tylko się zorganizować i lobbować. Województwo musi dać kasę na przejazdy szynobusu, a samorządy przejąć linię. Dobrą robotę robią Kozicki, Olbryś czy Kołakowski - fajnie jakby do nich dołączył Brzeziński czy Sroczyński.

o szyby deszcze dzwoni, deszcz dzwoni jesienny...

hehe prezydenci to raczej beda dzialka po pkp zainteresowani:D niz przywroceniem:) swoja droga tam ladnych pare hektarow jest do popedzenia wiec tak jak z lidlem moznaby scalic i podzielic:)

bigi2004

A jak wrażenia tych co przejechali się szynobusem?

Bo patrząc na zdjęcia to człowiek aż żałuje że nie mógł sam tego przeżyć :(

Jechałem szynobusem i muszę przyznac, że była to wielka frajda. Pomysł naprawdę wspaniały, chyba w Łomży podczas poprzednich finałów WOŚP nie było nic lepszego. Atmosfera wokół szynobusa i w środku - wspaniała. Żebu uruchomic regularną linię trzeba jednak sporo zainwestowac, może na początek warto pomyślec o takich jazdach jako atrakcji turystycznej? Gdzieś w POlsce jeżdżą kolejki wąskotorowe, dlaczego nie miałoby "coś" jeździc w Łomży? Dodatkowo postój w Konopkach i "wyskok" na piwo "Pod topole"? Ognisko w Kozikach? Trochę historii Ziemi Łomżyńskiej przez głośnik? Czemu nie....

ja wczoraj też miałem przyjemność jechać tym " rejsem" i naprawdę to był świetny pomysł!! dla mnie to była wycieczka bardzo sentymentalna! szkoda by było zapraepaścić tej szansy na regularne kursy!! zainteresowanie będzie na 1000%

Jechaliśmy szynobusem całą rodzinką, było super, duża frajda dla dzieci, mogły one zobaczyć jak kieruje się szynobusem i nacisnąć klakson. Ekstra pomysł, warto było licytować bilety. Taka okazja pewnie się już nie powtórzy. Załujcie !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org