niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marzenie

Mam takie jedno male marzenie, żeby wreszcie na forum ludzie bili się w dyskusjach, którą fabrykę zbudować w Łomży a nie jaki market , super czy hiper.
Właśnie siedzimy ze znajomymi i obstawiamy kto po kim wyleci z tego pieknego miasta.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marzenie

jak ktoś powiedział: jeśli umiesz liczyć licz na siebie.

Ja już przeliczyłam. Wyszło na to, że muszę wyjechać, ale wrócę. Często powtarzasz to zdanie Marku, z korzyścią i dla mnie :)

Wprawdzie baaaardzo rzadko, ale jednak czasem marzenia stają się rzeczywistością... Na wszelki wypadek lepiej w nie nie wierzyć...
:)

Pozdrawiam ciepło

Więc kiedy się spełni tym milsze zaskoczenie :)

Ave

to przykre , ja tez chyba wjade. Ale nie zamierzam wracać.

nazis

Niech się spełnia lub nie, nie obchodzi mnie to... :)

Marzenia sie spelniaja w snach.

Jest taka piosenka ,,Marzenia cudne przemijają bez echa", a najtańsza wycieczka jest do marzeń. Pomrzyć nie jest żle. Marzenia nic nie kosztują!
DYZIO MARZYCIEL.

Ciiiiiiiicho Zibi, bo jeszcze jaki biznesmen usłyszy i weźmie się za marzeniowe interesa, albo rząd nam je opodatkuje...
:)

Moim marzeniem jest Tramwaj :D

Postaraj sie kupic z 6 hektarow ziemi w Lomzy albo w okolicy ,tylko w jednym kawałku ,a zrozumiesz czemu tu nie ma zadnych fabryk i nigdy nie bedzie.Potem uzyskaj zezwolenie na jaka kolwiek zabudowe na tej ziemi,potem spróbuj cos postawic w zgodzie z obowiazujacymi przepisami prawnymi i jeszcze jesli zostanie ci troche latek z krótkiego ale intensywnego zycia ,czekaj na zyski.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org