Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana szyby przedniej |
Gdzie dobrze i tanio mozna wymienic szybe przednia w samochodzie? - Łomża i okolice
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana szyby przedniej |
Evelin na Al. Legionów...
|
|
na krasce bodajrze kiedys sie pytalem do cos okolo 100zl ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
kraske odradzam kolega wkleil szybe i po jakims czasie sie okazalo ze dywany przednie byly mokre gdzies mu czegos nie wyczyscili i kapalo Andrzej W.
|
|
na krasce fachowa robota i tanio khblj
|
|
ja na krasce zrobiłem juz pare somochodow i jest dobrze khblj
|
|
ja polecam evelin na legionów taniej jak na krasce a szyby i tak mają takie same
|
|
Wymieniałem szybę na Krasce, samochód zalało mi dopiero po dużej ulewie. Żeby zlokalizować dziurę musiałem podnieść dywaniki i lałem wodę po aucie. Znalazłem dziurkę pod nową szybą. Pojechałem do "fachowców" to podrapali się po głowie i powiedzieli, że to nie ich wina a od czasu montażu minęło trochę czasu i... nic nie zrobili. Pojechałem więc do evelin tam za darmo zlikwidowali przeciek. Czasami wystarczy trochę pomyśleć to nie boli i przede wszystkim dbać o klienta. Zadowolony klient jest najlepszą reklamą dla porządnej firmy.
|
|
Też polecam Ci Evelina.Taką samą szybę jak na Krasce założyli mi o stówę taniej.
|
|
Bardzo dziekuje Wam za odpowiedzi:)
|
|
Też polecam Evelin
|
|
jak do tej pory nic sie dzieje w mojej Vektrze, syn po 2-gim dniu swiat byl zmuszony wymienic w Volvo . ani w moim samochodzie ani syna nie ZAUWAZYLAM usterek opisywanych przez was.noooooooooooo ,ze chyba ,ze chodzi o cene -tu sie zgdzam -dra do ostatniej skory ale nam naprawde zalezalo na czasie.A tak miedzy nami jestem ciekawa , czy POLICJA znajdzie sprawcow? :))) bagrmosen
|
|
ja pier...le jaka składnia. Nikt tu na forum nie czyta w myślach
|
|
w evelin taniej niz na krasce i dodatkowo miła obsługa - ja zaoszczędziłam 70 zł
|
|
Zastanawiałam się czemu w moim samochodzie kapie woda gdy pada deszcz, czytając powyższe posty, przypomniałam sobie, że trzy lata temu też zmieniałam przednią szybę na Krasce, być może to jest przyczyną.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |