Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paszport |
Ile kosztuje wyrobienie paszportu ? Czy są jakieś ulgi dotyczące uczniów? Ile zdjęć trzeba zrobić. Długo trzeba czekać? Może ktoś z was nie dawno wyrabiał paszport.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paszport |
Ja złożyłem wniosek kilka dni temu... 140zł zapłaciłem + 2 zdjęcia. Jeśli się uczysz to będziesz miał bodajże 50% zniżki. A ile się czeka?Różnie... Mówili,żeby sprawdzać na stronie internetowej status wyrabiania dokumentu,jednak do miesiąca na bank będzie :) Zapewne gdzieś do pracy się wybierasz ? :)
|
|
Dokładnie wszystko tak jak napisał przedmówca. BIG_NJ gdzie wyjeżdzasz? :D
|
|
czasem wystarczy 10 dni i juz mozna odbierac...
|
|
jak znajde to sie wybiore przeciez nie bede wyrabiał paszportu przed samym wyjazdem.
|
|
Ja też wyjechałbym jakby coś sensnego się trafiło... Patrzyłem na necie,ale w Białymstoku nie ma chyba żadnych agencji pośrednictwa ;/ Najwięcej w Opolu ,a to kawał drogi. Jak coś znajdziesz to daj znać,bo chętnie też bym wyjechał,a we 2 z tej samej miejscowości to zawsze raźniej :) Pozdro
|
|
Ja czekałam 7dni pisałam podanie o szybsze wydanie paszportu bo tydzień przed wyjazdem złamał mi sie dowód osobisty a tu bilety kupione...ale tak normalnie ok 30dni.
|
|
a z ciekawości można zapytać jaki był powód w tym podaniu???bo z tego co slyszalem to bardzo istotne....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |