Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
muzyka na WOŚP ! |
i znowu ten sam chłam jak co roku z resztą , czy w Łomzy żyją tylko punkrokowcy ??? ( nie mówie tu o DP , choć napewno zgoniło by pare set osób) w Łomzy chyba nie brakuje dobrych Dj - ów którzy chętnie by sie zaprezentowali ! no ale jak organizatorzy poza punkeim i rockem swiata nie widza to coż ..... p. s gratulacje za pomysł z miejscem , wkońcu ktoś tam posprząta ten syf , no i zawsze to coś innego niż impreza za ekonomikiem!! dobrej zabawy życzę ..:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: muzyka na WOŚP ! |
w całej polsce grają ten sam rodzaj muzyki, chyba widzę powiązanie z przystankiem woodstock. jak chcesz dja posłuchać to idź do yamy albo nie wiem gdzie jeszcze w łomży, no chyba, że jesteś djem i chcesz zarobić, wtedy możesz mieć żal do organizatorów, że dają zarobić komu innemu, bo nie oszukujmy się, za darmo oni nie grają. :) pozdrawiam i bardzo się cieszę, że dworzec kolejowy choc na parę godzin odżyje.
|
|
wiec jak widze rozrywka kierowana jest do czesci społeczeństwa ! zatem dziekuje w imieniu tych co szarpania po strunach nie koniecznie lubią ! nie jestem dj-em , ale chciałabym choć raz isc i nie męczyć sie słuchając pożal sie boże zespołów ,a najlepsza jest Lilka, polecam ..:)
|
|
Akurat muzyka nie jest tutaj chyba główną atrakcją tylko przyświeca szczytny cel..poza tym sądząc po ilościach ludzi, którzy w namiotach koczują podczas Przystanku Woodstock ten typ muzyki ma sporą rzeszę fanów mimo, że osobiście również wolałabym słuchać czegoś innego Pozdrawiam wszystkich :)
|
|
Nie podoba się = nie idziesz... Tak samo jak Ci Twoi punkowcy nie chodzą do yamy, tak samo Ty nie musisz iść... Juwenalia, WOŚP i podobne imprezy są miejscem gdzie występują najczęściej zespoły rockowe i pochodne (no na juwenaliach często też jest coś innego, ale to już wybór uczelni)... WOŚP prowadzi J.O. sztab też jest podobny jak na woodstocku, więc się nie dziw. Powiem Ci, że lepiej jak raz na rok pograją więcej rocka, niż wszędzie na okrągło miałoby królować DP i elektryczne rytmy.
|
|
JESTEM CIEKAW JAKA BĘDZIE FREKWĘNKCJA ??
|
|
Myślę, że trochę osób się zbierze i nie tylko z Łomży... Poza tym w Łomży frekwencja na WOŚPie nigdy nie była powalająca :)
|
|
fruzia,kochaniutka,jestes tak glupia czy udajesz??????skocz moze do jeziorka,na glowke kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik - napewno mądrzejsza od ciebie , a jak niemasz nic do dodania w temacie to sie wogóle nie wypowiadaj
|
|
Zapraszam do Jedwabnego na cykl imprez WOSP. 13.15 - Mecz pilki noznej pomiedzy radnymi z Jedwabnego i Przytul oraz Victorii Jedwabne. A od godziny 14.00 impreza w MGOK Koncerty zespolow Coral i Divers, Festiwal Piosenki WOSP, portretowanie - Katarzyna Kostrzeba, przejazdy motocyklistow i z motocyklistami. Wiele gier, konkursow i licytacji :) Zapraszam serdecznie :)
|
|
ja bym o frekwencję się tak nie obawiała, to przecież KSU! na pewno zjadą się ludzie również i z innych miast. a i mało jeszcze macie tego swojego techno, żeby się burzyć przy każdej możliwej imprezie cyklicznej o muzykę? w Łomży na prawdę rzadko kiedy jest jakiś porządny koncert, więc nie rozumiem o co te całe zamieszanie...
|
|
KSU niestety nie będzie. Na scenie pojawią się inne zespoły rockowe i popowe, m.in., znane łomżyńskie DNA, Destylat, Kenai i Syndrom Li z Lilą Horoszko. Wystąpią także grupy przyjezdne, np. Bloward, KBW, Madbee i No właśnie.
|
|
.
|
|
Emilka mała poprawka Destylat jest z Ostrołęki... Kenai zmienił nazwę na In Depths i nie sądzę, że Madbee jest zespołem przyjezdnym kiedy chłopaki są z Łomży :P
|
|
Ok, masz rację ze wszystkim, przecież o tym kto jak kto, ale ja wiem ;) Nie wnikałam ;) Przekopiowałam bezmyślnie z "mądrej" strony 4lomza.pl ;) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20838
|
|
Siema Siema Harmonogram na cały weekend i głównie niedziele można oglądać na naszej stronie internetowej www.wosp.lomza.pl Pozdrawiam Adam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |