Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liceum Ekonomiczne |
Witam, Czy istnieje jakieś forum Liceum Ekonomicznego w Łomży? jako absolwent, szukam kontaktu z dawnymi znajomymi z tamtąd. Czy jest może na forum ktos z rocznika '77 z profilu "finanse i rachunkowość" ? Pozdrawiam wszystkich forum'owiczów :) marcin.k
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liceum Ekonomiczne |
Powinien ktos tu być :P
|
|
ja też tam byłem, miód i wino piłem ... haha fajnie było ...........ahh fin.i rach. ...ale nie ten rocznik sory pozdrówka dla rocznika '85 A1
|
|
Witam! Jak się nie mylę to za rok Ekonomik będzie obchodził 100-lecie istnienia szkoły. Myślę, że na pewno zorganizują jakiś zjazd.Może być ciekawie:) Pozdrawiam
|
|
Witaj :) ja tez konczylam LO w 77 roku specjalność ekonomika i organizacja przedsiębiorstw :) Pozdrawiam
|
|
sorry LE kończylam a nie LO :)
|
|
No na zjazd absolwentów to się chętnie wybiorę. Koleżanki wszystkie to już pewnie mężatki :) Fajnie będzie zobaczyć ludzi po hm... 10 latach?
|
|
Czy juz wiadomo coś o zjeździe??? Chętnie bym się wybrała tylko ze Ty jesteś z roku 77 : )a ja konczyłam LE w 77 :)
|
|
Ups. Właśnie - pisząc rocznik '77 miałem na myśli rocznik urodzony w 77 :) pozdrawiam, marcink
|
|
:( :( :( czyli rocznik który kończyl w 77 nie liczy się :( :( Pozdrawiam i moze spotkają sie pokolenia :)
|
|
Ja dopiero podstawówke skonczylem !!
|
|
ptysiu91 gratuluje sądząc po twoich postach nie było łatwo;)
|
|
Połowa rady pedagogicznej musiała dostać w łape... Pozdrawiam
|
|
ej no luudzie proszę was NIE ZMIENIAJCIE TEMATU o ile się orientuję to jest tu mowa o byłych uczniach LE za sprawą "pewnych" ludzi (niech się domyślą) niemal wszystkie posty z czasem stają się nie na temat i można w nich sobie tylko poczytać o nasze j ortografii czy kulturze "osobistej"
|
|
Też kończyłem LE ale w tamtym roku było lux. Pozdrówka dla wszystkich absolewntów z roczkina 85 ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |