piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polecane liceum

MAm pytanie. Które z liceów z Łomży polecacie ? I dlaczego ? Jak ktos wie coś no, o poziomie i nauczycielach, to byłabym wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polecane liceum

Jeśli masz ambicje,dużo się uczysz i nie masz nic ciekawszego do roboty polecam I LO - b.wysoki poziom nauczania,ogromne osiągnięcia szkoły,absolwenci dostają się na najlepsze uczelnie.
Jeśli lubisz otaczać się ciekawymi ludźmi,imprezować,nie uczysz się 24h/dobę,masz swoje prywatne życie to polecam zdecydowanie II LO - wysoki poziom nauczania,spore osiągnięcia na tle naukowym i sportowym w skali województwa,przesympatyczni nauczyciele i naprawdę miła rodzinna atmosfera.Uczyłem się tam więc mogę tylko gorąco polecić tą szkołę.Tak jak w I LO , tak tu sporo absolwentów dostaje sie na b.dobre uczelnie w kraju,duża zdawalność matury :).
Jeśli nauka nie jest Twoim priorytetem i masz inne plany względem siebie polecam III LO.Luźna atmosfera,dosyć wymagający nauczyciele.

Jeśli myślisz o Liceum profilowanym to proponuje ZSMiO -> hotelarstwo lub inne profile.Naprawdę porządna szkoła :)

Innych szkół nie polecam :P

Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!

jańskiiiiii

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

Wielkie dzięki lokalny patriota. Właśnie zastanawiałam się nad II LO . No i przekonałeś mnie do tego, aby wybrać sie do tej szkoły. Za nauką aż tak bardzo nie przepadam, ale idzie dobrze, ale I LO nawet szans u mnie żadnych nie miało. Wielkie Dzięki :)

wszystko zależy jakim typem osoby jesteś i czego oczekujesz od nauczycieli kolegów/koleżanek i matury...

II LO górą,zresztą była już masa tematów na temat szkół średnich w naszym mieście.

Ja również polecam II LO, atmosfera jest super, nauczyciele również w porządku, uczyć się trzeba ale później nie ma problemu ze zdaniem matury

Jak lubisz tanie wina, lub zamierzasz to polecam 3lo.

jak zwykle polecam ILO :-) dla ambitnych

to miałem na myśli :)

Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!

Dziękii . :) Decyzja podjęta . II LO ... :)

Twoja decyzja to jedna sprawa, a to czy Cię przyjmą, to druga sprawa . Ale życzę jak najlepiej ...

Polecam III LO. Bardzo fajna atmosfera chociaż nauczyciele dużo wymagają. Ale to dobrze :) jak najbardziej polecam tą szkołę :))

Hhehe, z przyjęciem raczej nie będzie problemu. Ze średnią 5.2 przyjma raczej ;)

Typ osoby ? Nie lubię się uczyć zbytnio, ale jakieś zdolności mam, jestem szalona, lubię rozrywkę . Poziom żeby nie był za wysoki, ale i nie niski . I żeby było miło i sympatycznie. No i oczywiście sprawiedliwe ocenianie ..

2LO jest ok ale jeśli chcesz zdawać Fizykę na rozszerzeniu to tu się za dużo nie nauczysz, Chemia masz szanse trafić do b. dobrego nauczyciela albo na niezbyt dobrego, reszta przedmiotów jest w porządku.

Heh, fizyka to nie moje mocna strona. Matematyka to tak :)

.

Życie jest jak sen zaczyna się i kończy a z czasem się zapomina co się robiło

Życie jest jak sen zaczyna się i kończy a zAutor: Kajaa. (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 07-01-10 15:49

Heh, fizyka to nie moje mocna strona. Matematyka to tak :)

Życie jest jak sen zaczyna się i kończy a z czasem się zapomina co się robiło...

czasem się zapomina co się robiło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org