Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria zdjęć |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria zdjęć |
i co?
|
|
latozdurex O co chodzi w tym (i co?)Przecież ja o nic się nie pytam!Tu są tylko zdjęcia.Kto chce może obejrzeć a nawet ściągnąć sobie.Jak ktoś chce,to mogę na maila wysłać w oryginalnej postaci. br1
|
|
pytam jaki jest zamysl
|
|
fajne zdjęcia j23-znowu nadaje....
|
|
pytam, bo nie wiem co ma nam mowic wypadek?, ukryty sens? a w te galerie juz zagladalem kiedys, zdjecie ok!
|
|
Do latozdurex Pewnie myślisz że mam coś z tego jak kilka osób wejdzie na stronę. Postaram się to wyjaśnić tak abyś zrozumiał. Jest to moja galeria. Nie ma i nigdy nie będzie reklam na tej stronie. Podałem adres strony bo tak mi się zachciało. Czy masz jeszcze pytania? br1
|
|
wcale tak nie pomyslalem, ale ok
|
|
zdjecia z neta ... ale fajne .
|
|
: jasiu_śmietana -nie obrażam się za to. Podaj swój adres e-mail,to wyślę oryginały i zobaczysz czy z neta czy nie. Ewentualnie wpadnij do mnie do chałupy i sam sobie pogrzebiesz. Co Ty na to? br1
|
|
zdjecia kraks so tfoje ofszem ale mi hodzi o reszte
|
|
Jeśli chodzi o resztę to ma się tak: dział-śmieszne -moich tylko kilka, dział-koty-wiadomo że nikt tygrysa i geparda nie ma w domu,reszta moje obecne i byłe zwierzaki A zdjęcia qsl-ek to myślisz że znalazłem w koszu przed blokiem? No i co z tym adresem?Chcesz kilka zdjęć w oryginale niedowiarku.W jakim formacie sobie życzysz? br1
|
|
podaj linka bo mi zasłania jakaś reklama narkomańskiej meliny
|
|
wejdz w profil
|