środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Netia- internet i Telefon

hej!!

co sądzicie o usługach netii - internecie , telefonie , promocjach i cenach = z tego co sam przeglądałem są najtańsi jesli chodzi o takie sprawy, wszystko robią na łączach TP SA wiec niczym nie rózni sie od Neostrady- jest taniej; w Łomży ma sie otworzyc salon Netii- wiec bedzie mozna samemu przyjsc i zamówic co sie chce- lepiej niz przez telefon nie wiadomo z kim co sie załatwia , lub zmienic cos na Netie. Jak myslicie, bedzie wziecie?

Tomi999

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Netia- internet i Telefon

Nie bo netia to "oszuści" bazujący na naiwności i głupocie laików którym się wdaje ze dostana coś za darmo.....poczytaj ich umowy ze zrozumieniem i dopiero się wypowiadaj !!

Ja nie mam powodów do narzekań. Mam internet z Netii ponad rok i do tej pory nie było żadnej przerwy technicznej czy awarii którą bym odczuł, tak jak to się dzieje u innych dostawców. Co więcej, w TP nawet nie potrafili określić terminu kiedy mi podłączą internet a czekałem miesiąc cały czas do nich wydzwaniając, po miesiącu odniosłem im tego LiveBoxa. Potem była akcja z przesyłaniem "złych adresów abonenta" przez TP do Netii, tu nie wiem, czy wina była po stronie TP czy Netia specjalnie grała na zwłokę.
Z mojego doświadczenia twierdzę, że najwięksi oszuści są w TP.

Zgadzam się z "nie dotyczy".

Także mam internet i telefon w netii na liniach TP.
Poza problemami z podłączeniem jakie stwarza TP, nie mam nic do zarzucenia.
Wszystko śmiga jak należy. Zero problemów, a jest trochę taniej.

Pozdrawiam.

Moich kilku znajomych ma telefon i internet w Netii, płacą mniej niż w TP (sam abonament telefoniczny jest juz sporo mniejszy), opłata miesięcznaza neta tez jest mniejsza- a teraz jest np. PROMOCJE ZE PRZEZ 6 MIESIECY PO 1 ZŁ ZA TEL I 1 ZŁ ZA INTERNET- tak samo nigdzie nie ma tak zeby w trakcie umowy można było zmienić promocje dwa razy w czasie trwania umowy!!!!

Tomi999

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane...

Jak zawsze admina brak.

Dziękujemy Ci Tomi999, że założyłeś specjalnie konto, żeby nam o tym wszystkim powiedzieć! Ehh... żeby nawet taka firma jak netia musiała się na forum reklamować... żałosne

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

to nie reklama, chce sobie Netie internet założyć i tak sprawdzam ile osób jest z tego zadowolonych

pozdr. i dzieki za wszystkie opinie

Tomi999

taa... i każdy normalny użytkownik internetu zakłada sobie maila: szybki_internet@wp.pl.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

to gdzie otwierasz ten punkt Netii? pochwal się nam wszystkim ;P

w centrum Łomży podobno, ale to nie ja go otwieram, tylko kto inny, ja rozprowadzam radiówki i to dla mnie kolejna konkurencja...:((

Tomi999

Ja też mam i polecam wszystkim internet w Netii. Jeszcze 2 lata temu 600 zł dostałem na karcie płatniczej Netia bo taka promocja była "Gotówka do ręki" teraz mam internet 1Mb za 50 zeta a w tp 55 i badziewna promocja do tego a to samo łącze hihi ktoś neostrady używa??

ja mam neostradke, działa jakos, wczesniej miałem takie dziwne przerwy bo nie wiadomo czemu były przerwy w dostawie sygnału, zgłaszałem to i do 48 godz usuwali problem. własnie konczy mi sie umowa na neostrade i nie wiem czy przedł. czy do Netii uderzyc. Potrzebne mi jest pewne łącze jak najtaniej najlepiej do obsługi klientów czasem itd... a internet koniecznie musze miec na kablu z pewnych wzgledów...

Tomi999

ma ktos jeszcze Netie; działa ok??

Tomi999

??

Tomi999

Witam

jeżeli chodzi o usługi Netii są one jakościowo lepsze niż neostrada choćby ze względu na różne przerwy w dostawach internetu z TP, ponadto netia ma lepsza ofertę cenowa oraz daje dwa razy więcej darmowych minut jeżeli chodzi o tel stacjonarny plus możliwość połączeń za granice oraz na telefony komórkowe w ramach darmowych minut.... jest jeszcze kilka ważnych zalet o których mogę poinformować ....

w razie chęci zamówienia usług z neti proszę o kontakt na adres e mail jestem konsultantem ds. sprzedaży i mogę się skontaktować na podany numer kontaktowy w 24h w celu przestawienia oferty, sprawdzenia mozliwości technicznych itp.

pozdrawiam
Daniel

czyli działa niezle, oferta tez jest ok jesli chodzi o cene.

Tomi999

no własnie tez mi sie konczy umowa na neostradę w tp i dzwonili do mni z Netii aby przejsc do nich .Czytam te posty i wynika że ci co maja Netie są zadowoleni więc może warto zaryzykowac i wypowiedziec umowe na neostrade ? Tylko że nie mam zaufania do takich telefonicznych -łowców głów=. A TOMI999 zdecydowałes sie ne Netię ?

Fakt faktem,że TP robi jakiś problem.Kończy mi się umowa na neostradę więc jej nie przedłużyłem.Podpisałem umowę z Netią,ale tu zaczynają się schody ponieważ Netia jeszcze nie dostała odpowiedzi z TP.Widocznie monopolista gra na zwłokę,a Ja pewnie przez jakiś czas będę bez internetu.Klientem TP byłem przez 15 lat,a teraz mi się odwdzięczają.
Myślę,że drogę do nich zamknąłem sobie raz na zawsze.

jeśli ktoś chce przejść na netie i skorzystać z promocji to ja zaznaczam tylko że promocja pol roku za złotówkę trwa tylko do 17 stycznia

Czy ktoś wie może czy szykują się jakieś ciekawe promocje w netii na [color=black]internet[/color] ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org