Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parking do ćwiczeń jazdy |
Witam. Czy ktoś zna w Łomży dobre miejsce (czy to parking czy jakieś boisko) o dużej powierzchni, z w miarę zadbana nawierzchnia? Szczerze mówiąc to gdzie nie pojadę to albo pełno samochodów, albo dziury, albo mało miejsca. Mogą też być okolice Łomży, jeżeli ktoś poleca. Z góry dzięki za info. NON
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parking do ćwiczeń jazdy |
wieczorem przy szpitalu ;)
|
|
ja tez kiedyś jeździłam przy szpitalu na parkingu, tam przy hotelu pielegniarek zawsze mało samochodów stoi. ;) http://kasia-paznookcie.blog.onet.pl/
|
|
Jeżeli chcesz tylko pojeździć, a nie np. parkować w liniach itp. to wybierz się na parking dla tirów na Fadomie. Duży plac, można poćwiczyć poślizg, sprawdzić jak się samochód zachowa na drodze.
|
|
z powodzeniem możesz pośmigac obok Fadomu :) nie no taaaaaaa
|
|
na piłsudskiego, za firmą "DOMBUD" jest plac manewrowy dla eLek. nie wiem czyj to, ale jest otwarty i przy niedzieli jest tam b. pusto. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
za dombudem jest to plac gruszfelda i swideraka jak ktos bedzie to bez pozwolenia nie pojezdzisz no chyba ze bedzie pusto
|
|
Sprawdzę te miejsca. Na Fadomie podobno sporo tirów często stoi. No ale się zobaczy. Dzięki :D NON
|
|
na fadomie czasami sa tiry, mozesz tez przy polo, wieczoram nie ma samochodow tam, a sa linie na parkingu
|
|
Dla sprostowania - trening w poślizgu przy prędkościach około 40-60km/h NON
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |