niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miles Klub... NIE POLECAM!!

Witam. Chciałbym od razu zadeklarować , że kto chce się wybrać do "mileś klubu" musi uzbroić się w cierpliwość.. Bylem tam 2 razy i za każdym razem obsługa miała jakieś pretensje.. Tu ze "niszczysz kije" bo szorujesz tu ,że źle się zachowujesz bo za głośno się śmiejesz... dalej nie chce mi się wymieniać... najgorsze co do mnie dotarło to fakt iż byłem tam dziś z kolegami i dziewczyną moją na bilarda.. Oni sobie grali a ja z nią siedziałem na kanapie i byliśmy przytuleni.. W końcu się pocałowaliśmy a barman do mnie z tekstem "TO NIE CZAS I MIEJSCE NA TAKIE ZACHOWANIA" Wkur**** mnie na maxa.. Dlatego od razu ostrzegam ,że w tym klubie nie ma kultury , zła obsługa i...... a z reszto kto chce niech idzie a sam się przekona.. :) Dziękuje za przeczytanie posta jeśli ktoś również ma złą opinię na temat tego " klubu " ( dziura z 2 pomieszczeniami i łazienka :D ) proszę o wypowiedzi :) dziekuję :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miles Klub... NIE POLECAM!!

kolego BAN? nie mam nic zwiazanego z klubem ale zazwyczaj jak klub nieodpowiada to sie do niego nie chodzi, klubow z bilardem i atmosfera jest pelno w naszej miescinie

własnie juz nie mam zamiaru tam chodzic : ) wole isc do "7" pograc.. daje mu kase za bilard i jeszcze sie pruje.. chyba cos nie tak..

jeszcze o takie blachostki ze np. ktos dotnal kijem lamy nad stołem.. wiadomo ze jest nisko i jest taka mozliwosc jak podnosisz kij.. zeby to bylo cos co mu niszczy "klub" i musial bym za cos zaplacic to rozumiem moze miec cos do nas.. ale za takie cos.. a tekst z tym buziakiem to mnie rozjebalo : D

na bilarda to sie chodzi albo hattrick,54 lub 9 przynajmniej stoly duże:P byłem pare razy nad rzymianką i tak sobie jakaś taka atmosfera nie za tęga i mało miejsca między stołami, osobiscie preferuje 9

A może w tym barze można się całować tylko chłopak - chłopak? ;)

Kolego FrEsHpOwEr - w tym momencie (i zawsze) forum i temat założony w tym przypadku przez Ban?'a ma np. Ciebie przestrzec przed pocałowaniem swojej dziewczyny w tym barze, lub zajebiś.cie ostrożnego grania w bilarda - wręcz grania "aptekarskiego", bo możesz usłyszeć coś nieprzyjemnego od właścicieli przy innych ludziach i przypalić cegłę.
Po 2gie, koleś już tam raczej nie pujdzie? Był raz i myślał, że może barman ma ciot.ę czy coś? że jest nieprzyjemny, poszedł drugi raz a barman nie może patrzeć na to, jak chłopak z dziewczyną dają sobie buzi?!?

Moim zdaniem wygląda to tak:
Ban? chciał ostrzec min. Ciebie co masz robić a raczej czego nie robić w tym barze, a Ty jak to taki zwykły Łomżyński klikacz, musiałeś Go zjeba.ć między wierszami.

Moim zdaniem całować (domniemam że z języczkiem) powinno się na osobności a nie przy ludziach,ponieważ jest to niesmaczne i według mnie to że się "lizaliście się" w miejscu publicznym jakim jest taki lokal jest brakiem kultury z waszej strony.

Módlta sie...

Osobiście jak widze podrostków całujących się w tego typu miejscach to mnie denerwuje trochę... jak sie na amory zbiera można gdzieś indziej...

No ale dajmy już głupi przykład, w yamie co któraś para, lub świeżo poznane osoby liżą się ile wlezie i to często między ludźmi na parkiecie, albo omal się nie pier*** na środku sali i nie zwracają im uwagi. :) Z tego co pisał Ban? wnioskuje, że on raczej nie robił tego na chama.

a yama to co? jakaś wyrocznia trendów? Poza tym dyskoteka a spokojny klub to dwie różne sprawy...

a ja polecam w 100% ten lokal pełen luz fajna atmosferka ! a szisza polecam zajebiscie !!!

Łomża leży na Mazowszu !

ban? ile ty masz lat?
club sluzy do tego aby przyjsc posiedziec porozmawiac, pograc zachowywac sie przyzwoicie sadze ze twoje zachowanie musialo zdenerwowac obsluge pewnie nie pozwolili ci kupic piwa i dlatego wypisujesz takie rzeczy

na namietnosci z dziewczyna polecam bardziej dyskretne miejsca

szisza jest buahahah taka szisze to kupsiz na allegro za 10 zł ... ale nie ma jak to reklama.. 1 SZISZA W ŁOMŻY!!! hahahah :D

PS. Do Jahwe.. Wiem ze to nie zmaczne dla innych :) ale skoro wybieram sie ze znajomymi do klubu ( JESTESMY TAM SAMI BO PUCHY W CH*J ) to chyba kazdy z moich znajomych wie ze jesetsmy razem i mozemy od czasu do czasu sie pocalowac ;) ( bodajże 2 razy sie pocalowalismy ;) i jak to para siedzielismy przytuleni ;). ) nie robie tego przy obcych bo niewiem jak ktos moze sie czuc ;) ale jak swoje towarzystwo to czmeu nie ? a barman nie musi na mnie patrzec ;) ma tam tv! wkoncu chyba po to sobie go kupil =D hahah

Do: marcin12 : mam 17 lat za 1.5 miecha 18 ;] ;) tak jak napisalem byl to bodajże masz 2 buziak :) siedzielismy rozmawialismy ;] piwo pilem wczesniej bo nie mam zamiaru 5 zł placic za 0.3 L jakis sikow co stoja tam 2 miesiace ;) ;] wg. ciebie mam siedziec 15 metrow od mojej dziewczyny i zachowywac sie jak bym jej nie znał ? :) a no sory moge gadac z nia , tak jak napisales ;)

Nie wypowiadaj sie w temacie o ktorym nie masz pojecia :)

widac dla ciebie całowanie sie z dziewczyna jest czyms nie normalnym.. no to sory to juz nie moj problem.. a skoro nie robilem nic zlego to niewiem czemu sie burzysz.. zebym sie z nia macal czy cos bym natretny napalony czy niewiem co to ok spoko ale cóż ;) zycze ci milego dnia i prosze zebys juz sie nie wypowiadal jak nie wiesz ocb ; )

akurat jestem w temacie i wiem o co chodzi wiem jak sytuacja wygladala lokal ma dopiero koncesje na piwo od tygodnia tak wiec 2 miesiace tam nie stoi widzisz jak mozna cos napisac nie znajac prawdy ciekawe ile jeszcze mozesz powiedziec wcale nie majac racji

oj człowieku czy nie widzisz ze pisze w przenosni? nawet ja by bylo wymieniane co dziennie to i tak nie dam "5zł za 0.3L" ( PRZENOŚNIA! :). ) no i pokaz sie wiedza teraz "pojedz" ze piwo tam stoi ze 3.5 za 0.5 ;]

jezeli piszesz w przenosni to wszystko co napisales moglo tak byc sadze ze zrobiles duzo aby ktos zwrocil ci uwage i dlatego jestes taki wkurzony

no to przeczytaj co napisalem wczesniej :)

Nie wypowiadaj sie w temacie o ktorym nie masz pojecia :)

nie bylo cie w tym miejscu o tej porze wiec nie wiesz jaka jest prawda.. nie mowie ze chce komuś zwrocic uwage tylko mowie zebyscie mieli przestroge ze taka sytuacja w takim miejscu moze sie powtrzorzyc tylko ze wy bedziecie na moim miejscu : )

jak ci wczesniej napisalel wiem o co chodzi i kim jestes zwracam sie do ciebie tylko dlatego ze opisujesz sytuacje na swoj sposob

opisuje jak chce bo ja załozylem ten temat :) jak nie pasuje ci i nie chcesz sie udzielac to nie musisz tu wchodzic.. nie pisze tylko do ciebie..

no wlasnie opisujesz to jak chcesz widac na czym ci tak naprawde zalezalo

zalezalo mi na daniu info zeby inni wiedzieli co i jak ;) bo nowy klub.

Dzięki. Temat zamkniety [*] Nie ma co juz z toba tu rozkminiać.

wniosek z tego taki że lizać się tam nie można...;)))

Napisali na Bannerze że jako 1 w Łomży maja sheeshe do palenia,

Gówno prawda sheesha 1 w Łomży była w Ultimatum na sikorskiego dawnym eljocie.

sam popalam to wiem od kiedy jest tam.
Słaby chwyt reklamowy

kto jest wogole wlascicielem tego lokalu?skoro szef toleruje takie zachowanie swoich pracownikow to wspolczoje widac ze czlowiek nie ma pojecia o prowadzeniu klubu tym bardzej w takim charakterze.to jest klub,pub miejsce gdzie przychodza ludzie odstresowac sie,pobawic,wypuc piwko,pograc w kulki spotkac sie ze znajomymi a nie martwic sie cz barmanowi spodoba sie to czy calujesz sie z dziewczyna chlopakiem czy kij ci sie obsunal i uderzyl w stol bo to tez sie zdrza.ludzie co za lokal mysle ze dlugo nie zagosci w lomzy jak tak dalej bedzie.obsluga lokalu jest jego wizytowka od barmanow i tego jkie maja podejscie do klienta duzo zalezy czy ludzie beda przychodzic czy nie!

cd to jest lokal miejsce publiczne dla kazdego pelnoletniego obywatela a nie klasztor,kosciol,albo wieczorki poetycki.kto tam wogole za barem stoji?az sie przejde do tego klubu......

Nie wiem kto stoi bo nie znam ludzi.. ale wiem ze jest ich 2 niewiem czy to wlasciciele czy nie ale 1 z nich jest sympatycznym gosciem ,lecz ten 2 juz mi zrył banie tym..

czytaj leszczu uważnie, bo sam autor wątku napisał że nie ma jeszcze 18 lat, więc pełnoletni nie jest i się dziwie że wpuszczają taką dzieciarnie do tego klubu i niszczą sobie opinie... nikt poważny z forsą tam nie zawita bo obciach z małolatami siedziec...

;o ? człowieku jak bys nie widzial co napisalem to napisze jeszcze raz : Poszedlem tam w bilarda pograc a nie pić ! :) dzieki. A bilard chyba nie jest od 18 lat co ? ;)

Do marcin12. Już wiem ze to ty mi zwrociles uwagę więc prosze opisz sytuacje na swoj sposob. Chetnie wysłucham co napisalem nie tak.

A mi akurat podoba się ten club, obsługa jest bardzo sympatyczna. Jeśli komuś się nie podoba to niech zmieni club a nie żali się innym jakie to nieszczęście go spotkało bo nie po***** w innych clubach tak samo by z tobą postąpili.

oj Agnieszko wątpie że ktos by mi zwrocil uwage ze sie caluje.. ale dobra mniejsza o to.. chce tylko jeszcze uslyszec jaka ocena sytuacji jest wg tego barmana.. i wiecej nie napisze w tym temacie juz.. Ps. Agnieszko ,jeśli jestes ładną dziewczyną (itd.) to nie dziwie sie ze dla Ciebie obsługa jest sympatyczna. Milego wieczoru..

do Ban? to nie ja Ci zwróciłem uwagę, ale bardzo dobrze wiem jak sytuacja wyglądała

dostalem info ze to ty jestes tym barmanem.. jak nie to sorki moze ktos sie pomylił.. To jak byś mógł to prosze o przedstawienie sytuacji..

nie jest tego samego właściciela co Rzymianka

i dobrze zrobil barman ja jak przebywam w barze lub w restauracji nie zycze sobie zebby jakies malolaty sie lizaly, pocalowac sie mozna i siedziec przytulonym ale bez przesady. jestem pewien ze bez powodu barman by sie nie odezwal a po za tym jak ja nielubie jakiegos baru to tam niechodze a nie publicznie sie zale.

Nie stale sie żale tylko chce uslyszeć wersje barmana.. Arie czytaj uważanie.. Napisalaś/es ze stale sie liże.. ( ja wczesniej wpomnialem ze bodajze 2 buziak) jak chcesz cos w temacie powiedziec to przeczytaj calosc i dopiero wyraz swoja opinie.. Widze ze barman nie chce mi odpisac wiec temat zakonczony.. Szczesliwego nowego roku.

miałeś się już nie wypowiadać i temat będzie zakończony jak ja zechce...

Lekanumber1 teoretycznie jak przyszedlem tam to były tam osoby 15 latnie. Wiec teoretycznie wg. ciebie klub sie nie szanuje.. Ja teraz nie powiedzialem ale skoro ty tak myslisz to nie ma co drazyc tego tematu.. Donald skoro nie masz pojecia o tym temacie to prosze cie nie wypowiadaj sie i nie graj nie wiadomo kogo ze nie chcesz tematu zakonczyc ;)

rzymianka?

sluchajcie nie ma sie co klucic.kazdy z was ma racje po trochu.
Po pierwsze porzadny klub nie wpuszca ani dzieciarni ani niepelnoletnich i nie wazne czy a 2-3 miesiace otrzyma dowod,czy przyjdzie posiedziec godzine przy soku czy tylko gra w kulki.kluby,puby,dyskoteki sa dla pelnoletnich ludzi.taka jest zasada a jesli wlascicielowi nie zalezy na prawdziwym klubie na poziomie i nie robi selekscji to tylko na zle mu to wyjdzie.i widac ze nie ma wiekszego pojecia o prowadzeniu takiego interesu...co do barmana powtorze kolejny raz to jest klub nie zakon i masz prawo przytulic sie do swojej dziewczyny i ja pocalowac to nie grzech.chyba ze ktos przesadza i np prawie kopuluje sie na sofie to zawsze mozna Kulturalnie zwrocic uwage a nie hamsko!Tych klubow jest juz za duzo tym bardziej bilardowych bez roznicy czy wstawisz tam szisze czy bedziesz kreche wciagal w nos na legalu na barze np.sa tez inne porzadne kluby w Łomży-polecam Pub 9,Hattrick,Klub 54,Centrum Bilardowe jesli ktos szuka kulek....Pozdrwiam

do Ban? a może teoretycznie były tam osoby 10 letnie???!!! wez sie ogarnij troche i pomyśl co piszesz. jak masz ochote na pieszczoty to jedz sobie do Jeziorka. nikt by Ci uwagi nie zwracał jak byś sie pocałował, ale nikt nie życzy sobie oglądać w Clubie takich scen. a poza tym miałeś sie już nie wypowiadać!i nie rób z siebie ofiary!

Człowieku wiem ile mieli lat bo ich znam :) to po 1.. ( Takich scen.. dalej nie wiem o co ci chodzi.. ) po 2 nie robię z siebie ofiary tylko wypowiadam się na dany temat, przecież po to jest forum.. :) po 3 wiem ze miałem się nie wypowiadać ,dziękuje ze mi przypomniałeś , ale skoro ktoś pisze coś do mnie to muszę mu odpowiedzieć :)

ja popieram wypowiedz marcina !!! Ban? ty sie nie chwal ze niedlugo konczysz 18 lat nie masz czym sie szczycic, i nikt nie ma zamiaru ogladac takich scen !!! porozmawiaj ze starszymi wiecej o zyciu wiedza niz ty, a jak nie podoba ci sie lokal to sie tam nie pokazuj bo mozesz spotkac mniej sympatycznych i przyjaznych ludzi bo mozesz tam spotkac mnie.

fajny temat lol
Tusk tyle gada o miłości a tu barman karci dzieci za całowanie...wstyd.;o))

Ban twierdzi że to forum jest żeby pisać zgadzam sie - ale prawdziwy facet nie leci na forum skarżyć się że jakiś barman zwrócił mu uwage. To takie zachowanie cnotki.... . Oj ktos mnie obraził to ja zrobie na 4 lomza antyreklame. Podejscie bardzo fajne tylko gdybym chciał tak robic to bym opisał kobiete która mnie gdzies tam nadepneła , faceta który za wolno szedł przedemną itd. Być może klub ma pewne zasady takie jak zakaz obłapywania sie nieletnich w obrebie klubu.

PS. Z zasady wiem że bez powodu nic sie nie dzieje . I powiem że oglądać całującą sie pare małolatów nie należy do przyjemności a zarazem niechybnie świadczy o was. :)

Młodzież za szybko dorasta :D

...Zaufanie to potega....

na forum pisze sie o wszystkim o glupotach przewaznie.wiec niech se chlopaczyna pisze ulzy mu!
co do klubu i jego zasad jak napomknales funky002.Zasady maja zajefajne obsciskiwac sie malolatom nie mozna w obrembie klubu ale wpuszczac malolatow to mozna super jak maja jakies ciekawe zasady jeszcze chetnie poslucham bo jak narazie to nic sie tu nie kleji.z takimi zasadami to zycze powodzenia w obrotach w lokalu mysle ze dlugo nie zagosci na lomzynskich ziemiach.takie jest moje skromne zdanie.wogole smieszy mnie sam temat i ten klub zalece tak ktoregos wieczoru i napisze recenzje na ten temat moze uda mi sie zauwazyc jeszcze inne ciekawe zdarzenia.pozdrawiam

gadki sratki
ale chyba nikt nie wysnuł teorii, że może barmanowi podobała się ta całująca małolatka i był zwyczajnie zazdrosny :p

No ale teraz ponoć bez małolatów, tylko pow 21 lat.

te miejsce jest przeklęte, tam się zawsze musi lać krew :D

Podsumowując:
Koleś darł mordę, lizał się z panną i niszczył sprzęt.
Obsługa powinna go wyrzucić zamiast zwraca uwagę tyle razy.

Mnie zachęciłeś do odwiedzenia tego lokalu, widać że właściciel chce trzymać jakiś standard. Gówniarzeria i chamki nich jadą do Jeziorka.

Chłopie chcesz się lizać z dziewczynkami to zapraszam do takich klubów jak Barbados albo Unikat, tam są odpowiednie osoby w twoim wieku do zabawy, a nie bierzesz się za poważne kluby dla poważnych osób nie mając ukonczone 18 lat

co jak co ale brak kultury to nie barman reprezentuje tylko taki lizacz w klubie. Takie rzeczy to czlowieku w night clubie rób.W ogóle to gdyby to był mój lokal to zrobiłbym limit od 21lat a nie gówniarzerie wprowadzać.W ogóle to niezła pacjentka z tej twojej dziewczyny, zrzuciła jakieś fartuchy z siebie?

Barbados albo Unikat phh przy ćpanych małolatów oglądać. Mama z tata moja córeczka synalek na pewną nie biorą!!!!!! Tylko mama z tata nie maja takiej wiedzy że pociechy wpuszczają do oczu krople żeby zakamuflować że są naćpani.

Ban? to po co rozkmine walisz jak za chwile jak ktos cie gasi to piszesz "nie udzielaj sie w temacie jak nie wiesz o co chodzi"skoro sie zalisz i nie tolerujesz braku wsparcia w tym co piszesz to moze zacznij prowadzic pamietnik.poza ty widac ze nie jestes pelnoletni,tym bardziej dorosly po tym co piszesz.mnie tez bardzo razi jak malolaty sie mizdrza na oczach innych.i przypuszczam ze w normalnej sytuacji to nikt by ci uwagi nie zwrocil.a jak masz z tym problem to radze ci jezdzic do jeziorka bo tam to i w kacie bzykac sie mozesz i nikt nic nie powie.

To jest ta kulturak czy nie ma, bo chłopak mnie tam chce zaprosić..?

przepraszam, że spytam, ale gdzie znajduje sie dokładnie ten lokal? i ile kosztuje bilard i piwo z nalewaka 05l? dzięki z góry za odpowiedź

Jak ja nie cierpię liżących się na przystankach zasrańców !!!!!!!!!

Zazdrośnik:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org