Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Między wami facetami! |
Na organizowanych regularnie '' ustawkach'' w ruch idą teraz wszelkiego rodzaju rzeczy. Nikt nie przejmuje się tym jakie beda konsekwencje, ze ktos moze ucierpieć fizycznie i psychicznie a nawet stracić zycie.. Liczy sie tylko to aby sprawic komus ból i go pokonac :/ Czy WY FACECI NIE UMIECIE ZWYCZAJNIE POGADAC? A jak pomysle za co można oberwac? Teraz za wszystko :/ Wystarczy '' krzywe '' spojrzenie! Jak ktoś z sąsiedniej ulicy cwaniaczy, to konflikt gotowy i dlaczego? Coraz wiecej tego a najgorsze jest to ze 14 letnie chłopaki zaczynają ! a może nawet jeszcze młodsi.. Jak przechodze gdzieś osiedlem to tylko slychac te teksty gowniarzy, wyzwiska, przeklenstwa na temat policji, tego jaki to świat jest zły. Słuchaja tego dennego HH ( tu zaznacze moze nie kazdy zespol spiewa zle ) ale w wiekszosci ta muzyka nie daje niczego dobrego ! Nasluchaja sie glupot i zaczynaja wprowadzac w zycie! Moze warto zastanowic sie jak te dzieciaki spedzaja czas? to juz raczej pytanie do rodziców.. a czemu tak naprawde sluza te bojki ? nie rozumiem tego.. napewno nie jest to potwierdzenie mestwa albo zaimponowania komus jak cierpi na tym osoba ktora została skrzywdzona..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Między wami facetami! |
masz racje.. denny hh ,nie kaszdy umie rozruznic zeczywisctosci od dennyh sluf
|
|
to nowe pokolenie JP, co zrobisz idioci byli sa i beda, gowniarze mysla teraz tylko o cpaniu i o alkoholu i komu to w leb nie przywalic, szkoda mi takich ludzi
|
|
Bardziej między wami gówniarzami ;) chlopak czy facet to jak ma jakiś problem z kimś to na solo i tylko pięści a takie dzieci i downy co biją w 4 jednego to tchórze i cipy. Sam swoje przyżyłem nie byłem święty ale jak idę ulicą to nie szukam problemu wypiję pare piw to nie robię się agresywny , najważniejsze to kontrolować się, nerwy nade mną nie panują to ja panuję nad nerwami i swoim zachowaniem.Wiadomo są sytuację ekstremalne że człowiek może oszaleć ale są to sytaucje nieliczne a nie codzienne z życia. Śmieszą mnie tacy chłopacy co np idą ulicą i się bujają na boki a chude szczypiorki z nich, wzrokiem chcą się przestraszyć mam na takiego kogoś ******** i idę dalej, może te dzieci kiedyś zmądrzeją i się opanują. Ktoś kto siedzi w hiphopie to rozróżnia prawdziwy hiphop od porażki, taki OSTR , eldo, lona , malpa i paru innych to muzyka co uczy a nie taka np firma co ryje banie dzieciom, sluchają go bo myślą że są modni , hiphop nie jest denny tylko trzeba posłuchać tego prawdziwego i najlepszego
|
|
mowisz o gowniarzach
|
|
pokolenie jana pawla :))))
|
|
Jak ktoś się lubi bić to czemu ma tego nie robić? Oczywiście po uzgodnieniu zasad ze stroną przeciwną.
|
|
ewcia_ Myślsz, że to tylko faceci są tacy ? Nie które dziewczyyny czasami wydają się być lepsze od facetów. Bójki były są i będą.
|
|
ajjj
|
|
nie każdy równa w dół. Kiedyś byli pankowcy i gówno po nich zostało dzisiaj są hip hopowcy to też mają gówno w bani jak punki, ale i te hh tez kiedyś przeminie.
|
|
Hip hop/Rap - poezja ulicy.A co mamy teraz?Hip hop o d*pie maryni, bez przerwy przewija się hwdp , jp ... dzieciak tego słucha i później powtarza jak papuga.Dla mnie to patologia - a obwiniałbym za to rodziców i nasze kochane miasto,że dopuszcza do tego by z dzieciaka robił się kryminalista ... taki za pare lat ogoli się na łyso,przypakuje na siłowni i będzie prał Bogu ducha winnych ludzi bo ma takie widzi mi się Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Biernaczento zgadza sie a to juz przechodzi ludzkie pojecie.. Kobiety chca dorownac facetom ? szkoda tylko ze w taki sposob.. zycie.. pozdrawiam:)
|
|
Zeby o czyms pisac trzeba miec o tym pojecie. odpowiedzcie tylko dlaczego tak sie dzieje?
|
|
Ty nam powiedz ;)
|
|
nie bede ci tłumaczył bo w d... byłaś i g... widziałas
|
|
Widocznie to Ty jestes z tych blokersowych chłopaczkow.. i Ci to imponuje najwyrazniej skoro Ci to nie przeszkadza i sie na to godzisz.. kolesi ktorzy zamiast zajac sie konkretna praca, stoja pod blokami i szukaja problemow, bez sensu.. bez ambicji wiekszych.. TY WIDZIALES NAPEWNO WIECEJ.. HEH..
|
|
Są ludzie tacy własnie jak ty, którzy nie akceptują takiego stylu życia, uważając ich za margines społeczny. Krytykują ich ubiór, zachowanie. Czy jednak to oni sami zdecydowali się na takie życie? A może zmusiła ich sytuacja, w której się znaleźli?
|
|
Po prostu debile...
|
|
lukasik82 sytuacje zyciowe sa rozne i zwroc uwage ze nie czepiam sie o ich stroj i wyglad zewnetrzny bo to akurat kazdego indywidualna sprawa i nic mi do tego! chodzi mi o zachowanie.. chcesz powiedziec ze sytuacja rodzinna, zyciowa badz jaka kolwiek zmusza do tego aby stac sie huliganem? krasc, narkotyzowac sie, bic aby zabic? itd itp. Ludzie z roznych rodzin, patologicznych rowniez jesli sa wporzadku wychodza na porzadnych ludzi.. co moze zmusisc do takiego postepowania? nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic..
|
|
Ewcia masz rację w 1000 % a co do łukasika bez (urazy ) co ma sytuacja materialna do HIP HOPU ?? Można zrozumiec źle życie się powiodło 9Stracił bliską osobę )
|
|
Ja mam na to ********,na takie osoby i z autorką tematu się zgadzam.Trzeba się z takimi rzeczami pogodzić,trudno,nie takie cyrki dzieją się na świecie.
|
|
A komu się chce i ma siłę to może temu jedynie przeciwdziałać.
|
|
widać że większość ma tu zrytą banie.. nie muszę mówić od czego.Ten kto ją ma sam się zastanowi. Pomysłowo.
|
|
hamstwa nie wytępisz :/ ciemnogród,w takim społeczeństwie przyszło nam żyć Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Na organizowanych regularnie '' ustawkach'' w ruch idą teraz wszelkiego rodzaju rzeczy. Ewo, masz jakieś niesprawdzone info w tym wypadku. Akurat na ustawkach polskich chuliganów panuje zasada walki na gołe pięści, bez różnego rodzaju "przedłużaczy". To tak w kwestii wyjaśnienia, coby nie powielać stereotypów... _________________________________________________________
|
|
byc moze.. nie wiem jak to wyglada troche generalizuje ale jesli nawet tak jest nie zmienia to niczego.. nie jest dobrze :-/ pozdrawiam :)
|
|
Zgadzam się co do tego że ten "Rap" który się teraz ukazuje (Oczywiście nie wszystkie płyty) to jedno gówno.Jeżeli chcecie zobaczyć różnicę między prawdziwym rapem (tym który ma sensowne przesłanie) a tym czego słuchają teraz 15-sto latkowie,proponuję przesłuchać kilka kawałków O.S.T.R-ego,Fisz-a,Tymona.... I porównać to z tym co wydaje np:Firma Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.
|
|
ANTY_BLM to raczej Ty masz niesprawdzone informacje. Polscy "chuligani" nie mają żadnych zasad. chyba, że mówisz o kibicach, to zmienia postać rzeczy. Chociaż i tak Twoje informacje okazałyby się błędne, bo kibice mogą używać bandaży :) więc nie ma zasady "na gołe pięści". pozdrawiam. AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
lambada
|
|
lokalny patriota Twoja wypowiedźto niesamowity paradoks wyśmiewasz swoje "kochane" miasto a podpisujesz się lokalny patriota i mówisz że niezmienił byś go na żadne inne... wygląda na to że sam się nasłuchasz i bezmyślnie powtarzasz.
|
|
Nie lubie takich wypowiedzi: "ogoli sie na lyso, zalozy dres, przypakuje na silowni". Ja osobiscie nie nosze dresow, nie chodze na silownie, ale gole sie na lyso, gdyz taki styl mi odpowiada i dobrze sie z tym czuje i nie uwazam ze KAŻDY kto goli sie na lyso jest bandyta, gowniarzem czy chuliganem.
|
|
Denne HH. dziewczyno sama jestes denna ci co na ustwki jezdza sluchaja nazistowkiej muzyki.. jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. a jak cie interesuje to normalnie zapytaj! i jak kolega wyzej zgadzam sie z nim.. ja np nie gole sie na lyso ale chetnie zakladam dresik.. nie sztumski a taki na miare mody. czyli jakies stroprocent. a silownia wlypwa na glowe. ale nie takim ktorzy cwicza z zamilowania.... nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Tobie HH moze sie podobac mi nie musi ! i mam takie zdanie i go nie zmienie! nie obchodzi mnie co Ty o tym myslisz tak naprawde! JEST DENNE, DLA MNIE JEST.. i nie musisz mnie obrazac :))) bez komentarza to zostawie.. he :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |