Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa |
Poszukuje transportu do Warszawy 31 grudnia. Może ktos wybiera sie samochodem i ma miejsce? Oraz w Nowy Rok z Warszawy. i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa |
a co jedziesz sie puszczac do warszawy???hehehe raz do roku mozna nie????uwazaj na zboczonych morderców
|
|
***** glupia zamknij ryj sam kiedys bedziesz w takiej sytuacji i ja ci powiem ze sie puszczasz ty dziwko zjebana chodzi oczywiscie o jonybe20 ***** ktora glosno krzyczy a malo robi
|
|
SPIŻARNA haha
|
|
Całkiem anonimowy to obraza niewinnych ludzi.. JONYBE20 chyba Ty masz problem sam z sobą po co sie przypier*** jak dziewczyna tylko pytanie zadała.. żal.pl
|
|
jonybe20 pajacu to nie jest ta madziusmadzius o kturej myslisz .
|
|
|
podpinam się pod temat: w Sylwestra, około 13ej jadę do 3MIASTA i mam wolne miejsca. jeżeli ktoś się wybiera i potrzebuje transportu, to zapraszam. Zawiozę pod adres. podaj nr tel albo gg, a na pewno się odezwę. pozdrawiam i życzę Wszystkim Forumowiczom Szczęśliwego Nowego Roku ;)) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
kreatura90 ty głupia k.u.r.w.o trzym pizde krótko i puki co widze ze ty głosno krzyczysz forumowy gangsterze jasiu pajacu to która to madziusmadzius????zreszta w dupie to mam która to która hehe i po co ona moze jechac do warszawy......tam jezdza łomzynskie cichodajki sie puszczac <w łomzy szanowane damy a w warszawie dziwki kotłowane>heheh
|
|
jonybe20 pajacu INNA
|
|
INNA to ta co spiewa to ********* nutke DEJA VU???
|
|
INNA KóRFA RZE INNA NISZ TA CO MYSLISZ
|
|
Ja jadę mam wolne miejsca, numer gg 3633089
|
|
Napisalam do was ale nikt nie odp i jest fajnie
|
|
Hej. Czy macie nadal wolne miejsca do Warszawy? Wyjazd w czwartek. Pzdr :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |