Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny spadają |
Ciekawy jestem czy zauważyliście, że po otwarciu STOKROTKI ceny zaczeły spadać i dla przykładu: 1.W moim sklepie kostka smalcu kosztowała 1.90zł a teraz kosztuje 1.50, a w stokrotce ta sama kostka samlcu kosztuje 1.09zł . Czy możecie podać inne przykłady obniżki cen w waszych rejonach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny spadają |
Zauważyłam że pieczywo potaniało :) ale nie wiem czy to wina Stokrotki Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
A u mnie to zawsze drogi sklep jest i bedzie nic nie tanieje tylko drozeje !! Nic nie dostaniesz a darmo
|
|
W stokrotce odwrotnie, bułeczka wczoraj kosztowała 20 groszy , a w dniu dzisiejszym 28 groszy. Pozdrawiam.
|
|
Rzeczywistość wygląda tak, że po otwarciu sklepu ceny muszą być niskie by zareklamować nowo otwarty sklep. Potem stopniowo ceny idą w górę, tak by wyrównać do innych, a jeśli jest to popularny sklep i zdobędzie już stałe grono klientów, można wówczas ceny podnieść jeszcze bardziej. Tak nakazuje zdrowy rozsądek i kalkulacja ekonomiczna. W przypadku Stokrotki ceny początkowe na niektóre artykuły były faktycznie niskie, ale większość jakie porównywałem były wyższe od konkurencji. Właściciele Stokrotki mogli sobie na to pozwolić, ponieważ otwarciu ich sklepu towarzyszył taki szum medialny, że byli spokojni o klientów i obroty. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
heh i tak bedzie muszą już podwyżać bo widzą że tak nie utrzymają się na takich ceneach .
|
|
A co dostaniecie za darmo ? nawet wam nkt kopa w du*pe nie da !
|
|
nie chodzę do stokrotki, jakoś mi nie po drodze więc nie wiem jakie są tam ceny.
|
|
mieszkam niedaleko stokrotki, ale po zakupy chodzi służba :)))) ADALL
|
|
Adall-ku, rzeczywiście nawet kościół z twego okna widać, a co do służby to muszę się z Twoją żoną spotkać i przekazać kim ona w domu jest. Pozdrowienia.
|
|
Dzięki ADALL poprawiłeś mi humor :))))) Pozdrawiam
|
|
ADALLku, Robaczku jeden, Założę się, że po Łomży poruszasz się wyłącznie w lektyce z napędem na cztery damy przecudnej urody... :) Kurczak pieczony! Ale tęskniłam za Wami! MR
|
|
U mnie na bawelnie nowy sklep już przwie zbudowali ciekawe jakie tutaj będe mial ceny :P
|
|
Heniek: przestań mi służbę deprawować !!! ADALL
|
|
Bedzie bunt, bedzie bunt!!! Służba! Nie daj się! :)
|
|
Kciuki za słóżbę! Nestle Crunch z 5.40 na 4.95 ale nie w Stokrotce :) NiemoralnieNormalna
|
|
NiemoralnieNormalna Patrze że będziesz wielka bo jesz płatki z mlekiem ale patrze ze mleko podrozalo do 1.60 zł
|
|
Może i na bawełnie ceny spadną trzeba mieć nadzieje .
|
|
a jakim ma być sklep na Bawełnie ?
|
|
Niewiem sam napewno spożywka !
|
|
Ptysiu! Będę wielka? Ja już jestem :) Od mleka to ja dnia nie potrafię zacząć :P i od kawy też nie :) .. NiemoralnieNormalna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |