niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
autorytet.......

patrze ze ostatnio abepe Stefanek to straszny autorytet na 4lomza.pl, wszedzie go pelno. Zeby sie nie okazalo tak ja z Petzem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: autorytet.......

Nieokaże sie napewno

Bo to naprawdę mądry Człowiek. A ludzie potrzebują autorytetów.

Zastanawiam się czym ta jego mędrość sie objawia?
ptysiu91 a myślisz że sie nie wyda takiś pewny. Każdemu sie kiedyś się noga powinie .

Prześwietny miejscowy Biskup nie jest dla mnie autorytetem. Jego natrętnie dokuczliwa obecność wszędzie gdzie się da ,graniczy z grzechem pychy. I to go czyni po prostu śmiesznym. Ja rozumię, że może chce naśladować naszego Wielkiego Polaka Papieża. Ale o ile właśnie ten wielki człowiek jeżdzi po świecie ze słowem miłości które jedna wszystkie napotykane przez niego narodu o tyle nasz prześwietny Biskup biega z kropidłem do miejsc dośc egzotycznych wymagających raczej natychmiastowej spowiedzi i pokuty, powodując tym zażenowanie i cichą dezaprobate. I tylko ze względu przez szacunek dla funkcji jaką On sprawuje nie wypowiadaną publicznie głośno.
Odrębnym tematem są wystapienia prześwietnego Biskupa w telewizji i radio. Nie twierdzę aby milczał ale jak słucham to mam wrażenie ,że powiedzenie milczenie jest złotem jest jak najbardziej w tym przypadku aktualne.

nazis

Mówią że Papierz nie nadaje się na dzisiejesz czasy może w XX wieku dobry był ale teraz już troche staro świecki ) tak mówią !!! a to nie prawda Papierz jest bardzo mądry no cóż starszy chłowiek już ledwo sie trzyma ale tak długo żyje a mnie zadziwia ze jeszcze tyle rzeczy pamieta i tyle języków zna :O

ata:
1. Czy jest ktokolwiek oprócz Ciebie, kto uważa biskupa za autorytet?
2. (piszę to jak najbardziej poważnie, bez żadnej ironii) Czy mogłabyś powiedzieć mi, dlaczego uważasz go za autorytet? Czy ja o nim czegoś może nie wiem?

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Nasz biskup nie pójdzie w slady poprzednika- tak mówił poseł Michałek (tu jest wiarygodny;). To zresztą zagorzały kumpel "mocherowych beretów"- a to mnie zniechęca strasznie....
Co do reszty - to zgadzam się z Nazisem!

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org