Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakość paliwa |
Właśnie ukazał się artykuł o kontroli wybranych stacji paliw. O złej jakośći paliwa znalazła się Pryma na Legionów. Nic dziwnego, że potem psują się auta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakość paliwa |
kolego pryma jak i schell sa goska a jak wiadomo kedys tez juz mial problemy z lewym paliwem, ostatnio nawet jak tankowalem ta nowa -40 to na drugi dzien przy -10 w nocy mialem problemy z odpaleniem ale ogolnie na stan paliwa nie nazekam u nich, kazdy kombinuje jak moze na tym sie bogaca
|
|
Ja tankuje na schellu i jest ok.Polecam tez BP I Statoil. Orlen rozne rzeczy slyszalem ja osobiscie z niczym zlym sie nie spotkalem.
|
|
podaj linka do tego artykułu. co do stacji to odradzam Statoil i Pryme.Do Orlenu nie mam przekonania bo kiedyś jak tam kosiarke zatankowałem to długo nie pochodziła. Tankuje na BP
|
|
bp ultimate zawsze bez problemu
|
|
http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Gdzie-oskubia-Cie-na-paliwie,wid,11809709,wiadomosc.html o ten artykuł chodziło?
|
|
jesli o ten artykuł chodziło autorowi tematu to chyba go dokładnie nie przeczytał. z tabelki wyczytałem, że jako jedyna w Łomży została skontrolowana stacja paliw Pryma i dotyczyła ta kontrola gazu LPG, którego próbka pobrana spełniła wymagania rozporządzenia jakiegoś tam. ciekawy jestem co tym postem chciał wskurać autor tematu.
|
|
Dlaczego na tej liście nie ma Łomży ??
|
|
bo to jest lista skontrolowanych stacji więc w Łomży nie skontrolowano żadnej stacji. kpw?
|
|
pod wzgledem oczywiście paliw:PB i ON.
|
|
schell v-power diesel:) bigi2004
|
|
Nas nie da się oszukać.....:)
|
|
stacja patronacka nie może sobie pozwolić na manipulowanie przy paliwie, grożą im ogromne kary. bp,shell,statoil i tak mają polskie paliwo z gdańska lub płocka
|
|
ja osobiscie tankuje w PKS przy Pilsudskiego Paliwa tam sprzedawane są z ORLENu Autobusy wyjeżdżają, ja też nie narzekam podczas zimy ani lata
|
|
ja tankuje na BP , na autobusach to można tankować starego passata b3 , ale jak ktos ma coś nowszego to nie polecam :) wg. mnie BP najlepsza stacja i obsługa miła , ładne panie są hehe :)
|
|
Ja tankuje na stacji pryma od 4 lat i nie narzekam.nigdy nie miałam problemu z samochodem.
|
|
O SHELU nie można nic powiedzieć złego. Kiedyś mieli problemy ale teraz ktoś inny to przejął i ja tankuje tylko tam.... PŁATEK PŁATKOWSKI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |