Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oparcie do sanek |
Witam!!!Gdzie w Łomży mogę kupić oparcie do drewnianych sanek?? Może ktoś z was ma do sprzedania lub oddania?? (Proszę o poważne wypowiedzi.Dziękuję)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oparcie do sanek |
ic do stolaża.. zrobi ci ladnie na wymiar
|
|
hmm jasiu jednak myśli hehe, również jestem tego zdania co jasiu !
|
|
eXez rzyby tylko kaszdy tak myslal jak ja :))
|
|
Ta, bo akurat istnieje sklep, w którym sprzedają same oparcia do sanek hehe Pewnie mają też same lewe buty i uchwyty do filiżanek;D Ponadto obowiązkowo w ofercie części do resoraków i denka od misek.
|
|
borysek gdybyś nie wiedział to sprzedają same oparcia do sanek,bo widziałam na allegro i pytałam się w sklepie z zabawkami(ale pan powiedział mi,że dopiero w styczniu MOGĄ być ale nie muszą).A na allegro są takie ceny jak ceny samych sanek,wiec jak nie wiesz to się nie udzielaj a mi chodzi o to by kupić lub odkupić je tu w Łomży by nie płacić za przesyłkę.
|
|
No to mnie zaskoczyłaś. Miałem cię za idiotkę, a tu okazało się, że to po prostu moja znajomość branży oparcio-saneczkarskiej jest żadna.
|
|
a może ktos ma na sprzedanie sanki z oparciem? bylabym zainteresowana i jest fajnie
|
|
Zajrzyj i porozmawiaj w hurtowni Promis powinni Ci odsprzedać bo sanki są odzielnie z oparciami i to dopiero jest montowane na miejscu. Tak że dla chcącego nic trudnego.
|
|
Ciekawe czy są tez w sprzedaży dziury do pudełek?
|
|
madziusmadzius Chyba będą odpowiedznie... http://allegro.pl/item861060068_sanie_konne_sw_mikolaja.html
|
|
nie promus tylko PRYMUS chyba :) PŁATEK PŁATKOWSKI
|
|
Cześć! Poszukuję sanki klasycznej z oparciem dla mojego dziecka i chciałbym zasięgnąć Waszej opinii https://wado.net.pl/produkt/sanki-klasyczne-z-oparciem/. Czy możecie polecić jakieś modele, które są wygodne i solidnie wykonane? Z góry dziękuję za Wasze rekomendacje!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |