niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziwne te sondy

Dziwi mnie to że godzine temu byłem na tej stronie to było tylko kilka glosów a teraz jest 183

Co Łomży jest bardziej potrzebne: hipermarket

34
stadion

9
fabryka

111
geniusz

29

z kad taki popyt na Fabryke ?? chyba że wzrosła frenfekcja na HIPERMARKET !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziwne te sondy

Ja myśle że trzeba jakoś komisje zrobić do tych sąd muszą zbadać tante głosy a może one są sfałszowane ? trzeba kontrole zrobic . kto idzie na ochotnika ?

Ja się tam nie znam na kontrolowaniu sond, ale ci co się znają, to nie przeczę - mogli by sie zająć. Takie to dziwne się wszystko wydaje. Tak jakoś...

NiemoralnieNormalna

Głosowałem na fabrykę, bo kojarzy się z pracą, a właśnie pracy nam najbardziej potrzeba. Na całym świecie najważniejsze są zawsze miejsca pracy (czyli fabryki) Tam gdzie są fabryki, rozrasta się infrastruktura, budowane są drogi etc. etc. Nie muszę chyba nikomu o tym tłumaczyć.
Usługi stanowią najprostszą formę zatrudniania, ale niestety nie wytwarzają nic nowego, dlatego potrzeba jest firm, które coś będą tworzyły (produkowały), czyli fabryk.
Zauważcie, ile jest szumu w mediach gdy na śląsku otwierają jakąś nową fabrykę, ktora będzie zatrudniała ok. 300 osób. Wiadomo, że w ślad za taką inwestycją idą następne i dzięki takiej fabryce tworzy się kolejne miejsca pracy właśnie w usługach, maretingu, transporcie itd.
Dlatego dla Łomży potrzeba fabryki, choćby zatrudniającej 20 osób. Stadion jest także przydatny, czy hipermarket, ale pracy nam nie da.

Natomiast nie zrozumiałem intencji twórcy tegoż sondażu dot. "geniuszu" Nie wiem o co mim chodzi? Może dlatego, żem człek prosty i takich żartów nie rozumiem.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Tramwaj by byl bardziej potrzebny !

hehehehe no właśnie !!

A na tramwaj ile osób Glosowało ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org