Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwne te sondy |
Dziwi mnie to że godzine temu byłem na tej stronie to było tylko kilka glosów a teraz jest 183 Co Łomży jest bardziej potrzebne: hipermarket 34 stadion 9 fabryka 111 geniusz 29 z kad taki popyt na Fabryke ?? chyba że wzrosła frenfekcja na HIPERMARKET !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwne te sondy |
Ja myśle że trzeba jakoś komisje zrobić do tych sąd muszą zbadać tante głosy a może one są sfałszowane ? trzeba kontrole zrobic . kto idzie na ochotnika ?
|
|
Ja się tam nie znam na kontrolowaniu sond, ale ci co się znają, to nie przeczę - mogli by sie zająć. Takie to dziwne się wszystko wydaje. Tak jakoś... NiemoralnieNormalna
|
|
Głosowałem na fabrykę, bo kojarzy się z pracą, a właśnie pracy nam najbardziej potrzeba. Na całym świecie najważniejsze są zawsze miejsca pracy (czyli fabryki) Tam gdzie są fabryki, rozrasta się infrastruktura, budowane są drogi etc. etc. Nie muszę chyba nikomu o tym tłumaczyć. Usługi stanowią najprostszą formę zatrudniania, ale niestety nie wytwarzają nic nowego, dlatego potrzeba jest firm, które coś będą tworzyły (produkowały), czyli fabryk. Zauważcie, ile jest szumu w mediach gdy na śląsku otwierają jakąś nową fabrykę, ktora będzie zatrudniała ok. 300 osób. Wiadomo, że w ślad za taką inwestycją idą następne i dzięki takiej fabryce tworzy się kolejne miejsca pracy właśnie w usługach, maretingu, transporcie itd. Dlatego dla Łomży potrzeba fabryki, choćby zatrudniającej 20 osób. Stadion jest także przydatny, czy hipermarket, ale pracy nam nie da. Natomiast nie zrozumiałem intencji twórcy tegoż sondażu dot. "geniuszu" Nie wiem o co mim chodzi? Może dlatego, żem człek prosty i takich żartów nie rozumiem. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Tramwaj by byl bardziej potrzebny !
|
|
hehehehe no właśnie !!
|