Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A/H24N2 |
TEDE ROZSIEWA NOWĄ GRYPĘ !!! MIXTAPE ROKU !! Tajemniczy projekt zatytułowany A/H24N2 jest bez wątpienia najbardziej oczekiwanym materiałem końca 2009 roku, dlatego zdobycie jego wcale nie było takie proste. Płyta CD z materiałem A/H24N2 była zupełnie za darmo dołączana do specjalnej koszulki Wielkie Joł. We flagowym sklepie PLNY Textylia #XXIV (czyt. Hash24) zebrało się wielu fanów Tedego. Niektórzy pojawili się przed wejściem już we wczesnych godzinach porannych, a w całej kolejce była wyczuwalna atmosfera napięcia i oczekiwania. Niestety nie każdemu udało się zdobyć swoją kopię mixtejpu A/H24N2. Szczęśliwcy, którzy mają już swój egzemplarz mogą być z siebie dumni. Na okładce znajduje się niecodzienna prośba. Jeżeli wszyscy posiadacze oryginałów się do niej zastosują, faktycznie może być zabawnie - wirus A/H24N2 będzie się rozprzestrzeniał bez użycia internetu, tylko przez kontakt osobisty. Choć mamy świadomość, że ta płyta jest tak wyczekiwana, że pewnie niebawem pojawi się w internecie i wszyscy inni będą mogli ją pobrać na swoje twarde dyski. Pokolenie N2 !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A/H24N2 |
Najlepsza płyta TDF http://wielkiejol.com/
|
|
ale gimbósiarski post gimbósie, jarasz sie chejterze co ? peja to głomb a z Ciebie jest beka .. Tempiem głópote na foróm
|
|
Wy***dalaj z tą tandetą. Wielkie Joł co za żenada !! Posłuchajcie NA SERIO "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
sam wypiercielaj !!! kolejny gimbobambós , penerufko jedna , sam jestes rzenadom Tempiem głópote na foróm
|
|
"...Kolejny cios straszny, nagraliśmy "Nastukafszy". Ile poszło płyt? Tego nie wie nikt do dzisiaj... Kim jest Rych? O Tobie wtedy nikt nie słyszał, ja miałem mit, byłem żywą legendą, a Ty nieznanym debilem z krzywą gębą..."
|
|
bo Tede to szmataa.. Pomysłowo.
|
|
argumenty w stylu ktos jest szmata albo parówą nie przemawiaja do wiekszosci, wiec jesli ktos ma do powiedzenia cos konstruktywnego niech sie dopiero wtedy wypowiada!
|
|
jak może prawić morale ktoś kto sam nie jest dla ludzi uosobieniem cnót.Pierwsza płyta pedego była super,nastepne to jazda w dół,im wiecej wciagnał tym gorsze były płyty.A jego tekst o rosatce i o tym jako byłaby matka powalił mnie,o kur...a jakim on byłby ojcem,gruby ćpun i i te jego żenujace programy.
|
|
ta płyta jest dla wszystkich zwariowanych wariatek, dla wszystkich wspaniałych kobiet dla których miłość jest uczuciem najwyższym . Fani tedego = kutasiarnia kto ma wiedzieć to wie SLU
|
|
typowy wojownik potenznej armi slu w slózbie jej penerskiej nizszosci ryszarda http://nasza-klasa.pl/profile/18484518 slu = [ul]ica Tempiem głópote na foróm
|
|
Jak już wiesz Tede wszystkie Ryśki to dobre chłopaki A Jacki w polskim rapie raczej same słabiaki Czym różnisz się od Mezo? niczym, tak mi przykro Każdy jeden taki Jacek jest skończoną pizdą! I żebyś mi nie wytknął, że to ja z nim nagrałem Powiem, to był taki czas, gdy mu rękę podawałeś Różnica jest taka, Tedunio zaznaczam Źe ty z Mezo nagrasz na bank w dzisiejszych czasach. .. Więc Tede gleba i ani słowa więcej. Pomysłowo.
|
|
a ja leje na Peje i sie smieje ;D WFD!!!
|
|
To dlaczego Tede odwołuje wszystkie koncerty? Bo nie chce nikt na to przychodzic. Wogole to co on mysli sobie cfel grubas jeden. Że wydał złotą płyte? To dzięki Peji ją ma "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
filo gimbósie nie napinaj sie tak bo ci rzyłka w dópie penknie :) Tempiem głópote na foróm
|
|
Jasiu ciebie starsi biją w domu a ty tutaj musisz się wyżyć "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
Dobry mixtape polecam Nie hejtuje a wy tu spiny macie a nie kojarzycie nuty Bronx i płyty Nastukafszy Polecam nutę Czas honoru mistrz bit tekstowo miażdży Szacunek dla obu ale uważam ze TDF wygrał Zacytuje parę wersów "..Ryszard, kim jesteś, żeby mi ubliżać? O Tobie nikt tu nie słyszał, jak mnie grali na dzielnicach, nikt nie łykał farmazonów o gnatach, z magnetofonu Killa Hertz latał, nie Slums Attack." "Zresztą ty wiesz to ta cała sytuacja pokazał Hip-Hop w złym świetle racja A ty się wściekłeś i za blef to wypierasz" "Nazywaj mnie hujem wyzywaj od kurew tak chcesz naprawić Zieloną Górę " Pozdro 600!
|
|
Powiem jedno Tede dobrze w kawałku nawinoł nie lubie go ale popieram. Przynajmniej ma jaja powiedzieć ,że Peja zle zrobił w Zielonej Górze. To jest dorosły facet jeśli by miał myślenie na poziomie to inzaczej by rozwiązał sprawe niż namawiać widownie ,że by małolatowi dokopali. Powinien być świadomy tego co zrobił i przynajmniej przyznać się do winy jak chłop i powiedzieć tak zle zrobiłem poniosło mnie. Będziecie w takim wieku jak trzeba i będziecie mieli swoich dzieci to zrozumiecie jak wam dzieciaka pojeją. Więc radze się nie którym zastanowić na tym forum co piszecie bo nie postrzegacie drugiej strony medalu a jedynie swojego Idola. Pozdrawiam i nie odpisuje na żadne zaczepki.
|
|
Popieram "amar" Tede ma jaja powiedec o Zielonej górze ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |