poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomysł na ślubne gratulacje zamiast kwiatka

http://nasza-klasa.pl/profile/14384923/gallery/73

Macie lepsze, bo ten wydał mi się bardzo ciekawy, z sensem i godny naśladowania. Przekazanie karmy dla schroniska zamiast widoku zwiędłych kwiatów po 3 dniach, chyba warto powielić ten pomysł :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomysł na ślubne gratulacje zamiast kwiatka

kupony na lotka :)

zabawki, ubrania, przybory szkolne - mozna przeznaczyc dla Domu Dziecka

Wszystko zależy od pary młodej. Jeżeli coś zaproponują, na pewno goście to mile zaakceptują. Pomysłów może być wiele: puszka (datki dla Hospicjum), zabawki i art. szkolne dla dzieci z domów dziecka ..... Uważam, ze też dobrym pomysłem byłoby na pogrzeb nie znosić kwiatów tylko datki zebrać w puszkę dla Hospicjum. Tutaj też z taką inicjatywą musiałaby wyjść rodzina zmarłego. Wystarczyłyby wieńce od najbliższej rodziny. Życzę wielu pomysłów i wprowadzanie je w życie.

Bardzo dobry pomysł :-) zamiast chwastów w pozłotkach i innych pierdół ,przynajmniej ktoś się naje i szczęśliwy będzie ,ale to zależy od ludzi a teraz ludzie to myślą tylko o sobie i że kasę to można wypierdolić w błoto .

butelka wina, książka, kupon lotka,

Ja rozumiem, że z mniejszych okazji dostajemy kwiatka i jest to małe grono . Wtedy może ten kwiatek cieszyć oko i wiemy dokładnie od kogo on jest . Jednak z okazji ślubu, to w ogóle powinno się zrezygnować z tego zwyczaju . Kwiaty od ponad 1oo gości, to tyle forsy faktycznie w błoto . Panna młoda otrzymuje wtedy bukiecik od młodego i wystarczy, bo na resztę zielska i tak nie zwraca uwagi . Bardzo mądrym pomysłem jest właśnie jakaś puszka dla hospicjum, dla domu dziecka czy może nawet dla jakiejś biednej rodziny. Na pewno wszyscy poczuliby się dobrze, bo zrobiliby coś dobrego dla innych . Nawet księża powinni o to zaapelować .

Śfietny Pomyzł ! ! !

Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on!

_._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._

_.____.___.___&____.____._____._

__.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__

słodycze

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org