Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Heeejkkaa! ;**** |
Fitam!!! Jestem tu nooffyy!!! Mam nadzijem rze bendzie nam siem dopsze pracofac !! Kocham Chemb Gró Armje i spendzam dórzo czasó w bokufce bo tam mnie rodzice pżetszymujom ;( Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Heeejkkaa! ;**** |
K...a jasiu daj żyć.
|
|
czyżby Jasiu debil miał następcę !!! dajcie żyć ludzie! jojo
|
|
mniał mniał !!!!! ale ja jeztem inny.. proszem o wyrosunialosdz :( Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Ten temat i jak reszta trolli na tym forum nie powina mieć powyżej 1 postu :) a ludzie odpowiadają takiemu a później rodzi się jasiu srasiu jakiś kolejny idiots :) nie odpowiadajcie nie piszcie zniknie i tyle :) bo każdy tak potrafi założyć nowy nick i jakieś funy skuny teksy walić a ludzie bedą odpisywać oczywiście a ja bedą się śmiać .
|
|
Nie śmniej siem bo smarszdzki bendziesz miedz :) Pliisskaa.. a potem to mófiom rze w Łomszy to sami idjoci i bszydale ;( (Pyyssyy. skoro jusz mam fiecej postuf to nie jestem troliem ;) hihihihi Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
fascynujace....
|
|
infidia jakom kartom jesteź? fież rze nie folno reklamofadź na foróm? ;/// debilism.. ;/..... Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Widać że to podróba jasia fakt że jasiu ma tego typu pisownię ale twoja to już żenada.
|
|
nudne, nawet nie smieszne i nie denerwujace, takie na sile, ktos mysli, ze jest fajny na sile, ale jest przykry
|
|
to nie jasiu - to armeniec czy jakiś ciemny uczy się pisać
|
|
:( Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
cofam co napisałem: to jest jasiu
|
|
te kolego jak wyżej weź spadaj z tego forum bo raz do robisz siebie maxymalnego idiotę to raz a dwa to analfabetę a po trzy (pomimo że mnie HIP - HOP nie fascynuję to kaleczysz nazwę tego zespołu Wiec krótko , SPADAJ GDZIE RAKI ZIMUJĄ !!!!!!!!!!!!! GÓWNIARZU !!!
|
|
seebcióó a gdzie raki zimójom ? Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Pyysyy. sepcio zapomnjales zamknondź nafiasu !!! Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
do moderatora prosze o usuniecie konta Chemb_Gró_Armja
|
|
oo siostra jasia :D siemasz!: D
|
|
nie sioztra! i nie mam nidz wzpóblego z jaziem.. Cześdź ;) Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
masakra i bez sensu to fszystko .
|
|
|
|
rzal pylyy ; // Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |