Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ucieczka z więzienia w Czerwonym Borze |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Oblawa-na-wieznia-ktory-uciekl-sprzatajac-kaplice,wid,11806796,wiadomosc.html to mu się zachciało poświętować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ucieczka z więzienia w Czerwonym Borze |
run forest, run
|
|
moze na wigilie poszedl :>?
|
|
poszedł na siku pewnie;-p i zrobili panike że uciekł wielkie mi halo......albo poszedł kupić karpia;-D
|
|
lakoniczna,niepełna informacja.Z tego co wiem to czerwony bór to nie jest półotworek,ma też zamek i areszt.Także nie doinformowanie piszacych ,poszli na łatwizne przepisujac notke z onet.pl,nie sprawdzajac informacji.Swoja droga ciekawe jakim sposobem on uciekł,tam nie da sie uciec bedac wewnatrz zakładu(byłem na widzeniu),z drugiej strony jeśli on z jakiejs kapliczki uciekł bedacej poza zakładem,a nie miał pozwolenia na prace poza zakładem,to kto go tam wypuścił??coś tu nie pasuje. Na koniec nie rozumiem czemu te smieszne media robia z tego afere,pewnie nie maja przed świetami o czym pisac biedulki,to łapia byle co i pisza byle jak,żenada.
|
|
Z Alcatraz jak wiezien uciekl to zlikwidowali wiezienie.
|
|
i jeszcze go nie znaleźli, musiał się nieźle zamelinować.
|
|
shofał siem w diuże krulikof.. fczoraj z nim rozmafialem ;] Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |