niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zamiast supermarketu IKEA

a MOŻE ZAMIAST SUPERMARKETU NIECH WYBUDUJĄ IKEĘ skoro mają takie możliwości, to jest najlepszy pomysł. W rejonie północno-wschodniej Polski takiego sklepu niema, więc może władze miasta niech ruszą ku takiej inwestycji, Co wy na to?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zamiast supermarketu IKEA

śledzie i tak i tak zakoszą - jeśli wyczują dobry interes. cytuję p. kurylczyka "nie może tak byc ,aby Via Baltica" omijala Białystok " a więc to samo może dotyczyc IKEI

bagrmosen

A moze Makro lub Auchan albo Wogle niech niebedzie Supermarketów

Ja jestem ZA ikea to dobry pomysł unas mało sklepów jest z takimi rzeczami co ikea. jakoś najlepiej to widzie :)

ptysiu91, sadze ze Makro lub Auchan nie bedzie bo wystarczy ze sa one w "sledziowie" poza tym ma byc wybudowany hipermarket a nie supermarket a roznica jest w wilkosci powierzchini uzytkowej!!
Co do IKEI....mysle ze Łomża jest zbyt małym miastem zeby szwedzi chcieli wybudowac swoj hipermarket choc moze tak jak piszesz w naszym regionie nie ma takiego obiektu, a i lomzyniacy moze by nie byli przeciwko jego budowie nawet w centrum naszego miasta.:) Notabene, osiedle poludnie, skrzyzowanie ulic Sikorskiego i Zawadzkiej nie jest centurm Łomzy co poniektorzy o tym wspominaja....Najlepszym chyba rozwiazaniem byl hipermarekt typu wlasnie jak Makro lub Auchan, gdzie praktycznie wszystko mozna kupic...
to tyle....;)

A moze MediaMarkt?!

Lex

MOJA PROPOZYCJA TO MEDIA-MARKT.

Taaaaaaaaa i cała Łomża by szturmowała dziś na obniżki w MediaMarkt Bo jest Wekend bez Vat-u ?!!!

Mediamarkt ? nie dla idiotów ?!

Z Ikeą nie byłoby tak źle, ale nie wiem, co lepsze: HM czy właśnie Ikea, Auchan czy co tam jeszcze. A jeżeli miałabym być szczera, to nie zależy mi już na żadnych wielkich sklepach w Łomży. Moga się przydać, wiem. Ale MI nie zależy.

NiemoralnieNormalna

NienormalnieNienormalna wujaśnij mi różnice pomiędzy Hipermarketem a Auchan bo jakoś ja nie widzę żadnej, a w sumie IKEA to też Hiper Market tyle że z innym asortymentem

Na Makro nasi łomżyński handlowcy i wspierający ich radni nie wyrażą zgody nigdy (nawet gdyby było wybudowane pod Łomżą) gdyż sami zaopatrują się w białostockim Makro, do którego nie każdy z nas jeździ. A tak kupcy robią zakupy w Makro i sprzedają rzeczy stamtąd u siebie w sklepie o wiele drożej.

szesnascie kosciolow.....? to jest to

I właśnie o ów inny asortyment mi chodziło, Marcelusie :)

NiemoralnieNormalna

To dla porownania. Komentarz zbedny, prawda? : "Więcej miejsc pracy 16.02.2005
Największa w regionie hala produkcyjna powstaje w hajnowskiej fabryce mebli Furnel SA. Dzięki inwestycji pracę znajdzie ok. 150 osób(p.s.)," "Więcej pracy! 17.02.2005
Michelin Polska SA zainwestuje 253 mln euro w rozbudowę fabryki opon w Olsztynie(p.s.)"

A jako by można było zrobić fabryke w Łomży ?

zamiast supermarketu IKEA

Chciałabym odpowiedzieć na czyjś post że w podlaskim jest podobny hipermarket jak IKEA a jest nim "sklep" znajdujący się w Białymstoku w sąsiedztwie do Auchan Leroy Merlin.

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

ha. IKEA w Łomży. nie ma takiego sklepu w województwie całym. w pięknym mieście Olsztynie go nie ma a tu nagle w szarej Łomży miałby być.
szalone.

Sledczy:
nie Bedziem Ciąć Metal i Strzelać Iskry.
tylko
trzeba ciac metal i krzesac iskry

Umyj uszy :P

moze on ma problem z woda i stad problem ze sluchem..lol

Lex

A w tej ikei same dziwy, i badziewko w wielu przypadkach produkowane z byle czego, podbarwione, polakierowane.
Wiecie że jedna z podłomżyńskich firm też produkuje dla ikea, ja tego nie chcę.

Nie ikea i nie makro tylko tesko.

Tesco** :p

Media Markt dla idiotów.

właśnie..........., jak to jest? Jak leci jakaś reklama z "soczkiem z Biedronki", to następnie za chwilę "Media Markt - nie dla idiotów". Czyżby do pierwszego sklepu chodzili politycy, a do drugiego zwykli, szarzy obywatele ??

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org