Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wi Fi |
Witam Mam takie pytanie Wie ktos moze czy mozna dokupic Wi Fi od liveboxa neostrady bo cos juz nie laczy a w salonie orange nic nie wiedza .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wi Fi |
widocznie cos z oprogramowaniem, ale oczywiscie, ze sie da, router na rj12 dsl pod neostrade i bedzie dzialac
|
|
W każdym sklepie komputerowym.
|
|
Dlaczego nie łączy, musi wszystko łączyć przecież do livboksa jest załączona karta jak nie działa to wymienią na drugą. angella
|
|
ale tam chyba cos sie odlamało i juz nie działa i chciałbym kupic nowe tylko nie wiem czy sie oplaca ale to pewnie jakies 30 zl wyniesie
|
|
ile? taki podobny jak miałeś w zestawie to ponad 200 ( podobny do pendraka) na USB natomiast karta wi-fi do kompka to gdzieś chyba od 160 i taką bym polecał tylko z dobrą antenką i dużym zasięgiem. angella
|
|
karta bezprzewodowa normalna kosztuje 75zeta w ''Unitechnik''
|
|
karte wifi na usb to sobie w du...e wsadzcie, na PCI tylko dobrej firmy
|
|
wi fi sagem xg-762n do liveboxa kupisz na allegro z przesyłką ok 25zł. ja niedawno kupiłam i wszystko jest oki nie no taaaaaaa
|
|
badziewo
|
|
No właśnie a sprawdzałaś jak duży to ma zasięg, chyba coś takiego jest na wyposażeniu liveboxa. angella
|
|
Fii Fii był kiedyź w rodzinje zastempdzej.. ale jusz siem wyprofadzil na studja hyba ;(((( Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
jest w zestawie stary mnie sie połamał... zasieg yyyy ***...owy nie no taaaaaaa
|
|
popieram latozdurex karte wifi na usb to sobie w du...e wsadzcie, na PCI tylko dobrej firmy. Może pralkę na USB można kupić. Czy USB to karta sieciowa?? Jeśli tak to po co robią karty na PCI durnie jedne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |