Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
?????? info ?????? |
Mam pytanie czy wiecie może gdzie konkretnie w Łomży mogę kupić roslinkę owadozerną lub też same nasionka owych roślin ?? Muchówkę albo Rosiczkę ??? Prosze o jakieś konkretne namiary Z góry dziękuję za informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ?????? info ?????? |
Kiedyś widziałem "dzbanecznik" w kwiaciarni w Kauflandzie, ale to dawno i drogi dosyć był, bo pamiętam, że jak usłyszałem cene to odechciało mi sie go mieć. Jakby co to zapytaj może da rade zamówić.
|
|
idz do kwiaciarni marzenia albo kolo teatru lalki i aktora, kiedys kupilem na targu w SP9
|
|
A nie lepiej kupić na allegro nasiona i samemu wyhodować?
|
|
te rosliny zdychaja jak sie kazde z tych"gęb" zamknie, to sa rosliny bagienne, ktore co chwile wyrastaja nowe, same z siebie nasion nie daja, jedna roslinka przezyje jakis miesiac
|
|
To nie prościej Ci kupić muchozol, angella
|
|
studentka20 ja mam muchołówke, kupilam rok temu w lutym w kwiaciarni w Kauflandzie. Wczesniej szukalam jej w roznych kwiaciarniach, w Marzeniu ekspedientka dziwnie sie na mnie spojrzala i zapytala ,, A co to takiego?" Kosztowala bodajze kolo 40 zl Zdechl mi kwiatek.. z dwa miechy temu.. nie miala co żreć :D, bo nie wiem czy wiesz ale zeby przetrzymala zime trzeba ja regularnie dokarmiac, muchami upalowanymi wlasnorecznie w lato.. i jest fajnie
|
|
OFFa kupic lepiej ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |