Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tusze hp 21 i 22 |
Gdzie moge tanio kupic w Łomży tusze do hp 21 i 22 (oprocz allegro oczywiscie)? A może ktoś wie dlaczego wciąż pojawia mi się komunikat o źle zainstalowanych kasetach drukujących mimo czyszczenia styków resetowania kaset itp. Dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tusze hp 21 i 22 |
te tusze możesz kupić wszędzie bo są to najpopularniejsze głowice do hp. Jeśli chcesz kupić oryginał to kup oryginał jeśli zamiennik to tylko i wyłącznie active jeta. źle zainstalowane kasety to oczywiście głowice uszkodzone elektronicznie i nic z tym nie zrobisz w grę wchodzi tylko wymiana
|
|
taniej bedzie kupic drukarke z tym tuszem, gratis masz nowa drukarke i kolorowy tusz
|
|
mam urządzenie wielofunkcyjne więc raczej nie będzie taniej. No ok w Łomży a w jakich cenach mogą być te tusze? Bo HP to wydatek 120 zł albo i więcej
|
|
Oryginał to mniej wiecej ta sama cena co na stronie producenta, zamienniki Active Jeta są o około połowę tańsze, innych nie kupuj choćby były po 5 zł. Xeromax na Mazowieckiej 1/5 najtaniej najszybciej i solidnie. Ja po kilku zakupach mam już tam jakiś 20% upust.
|
|
siemka pisze do loveley , skontaktuj sie ze mna na email borowikpoczta@wp.pl mam taki sam problem i podobno jest z niego wyjscie. do uslyszenia.
|
|
Loveley ja też mam kombajna HP i z tuszami nigdy niemam problemu. Nie musisz lupować oryginalnych.Wystarczą zamienniki Activ jet lub Tiger Mają większą wydajność . Zawsze kupuję je w sklepie Nordcom na Bema. obecnie Alien. Jeżeli drukarka ci działa to niezwracaj uwagi na komunikat tylko poprostu go kasuj. HP ma to do siebie że prawidłowo odczytuje tylko oryginalne Kardridże. A oryginalne są drogie więc lepiej kupić zamienniki i potem je uzupełniać to jest kosz ok.30 zł i właśnie na Bema robią to naprawdę dobrze
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |