czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet na starowce

tak sie zastanawiam jakie sa mozliwosci zalozenia internetu na starym rynku i jego okolicach - oczywiscie poza ofertami TPSA . Moze jest jakas siec z laczem intenetowym?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet na starowce

A co Cafejke internetowo robisz ??

śledczy zastanów się o co ty wogole pytasz!

Zanim nacisniesz "Wyślij", klepnij się w czaszkę raz a porządnie, przejdź sie po świeżym powietrzu, przeczytaj swoje wypociny jeszcze raz i zastanów się co twoja wypowiedź wnosi do dyskusji.

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

to się klepnij !! zaoytałem się tylko czy cafejke robi a reszta moich postów to arcydzieło XXII wieku to nie gadaj takich ... oczywiście ja pisze co mi przyjdzie na język .

Zależy dokladniej na ile np. mieszkań byz zakladał i z jakiej firmy byś brał internet !

Trudno mi powiedziec generalnie nie wiem ile osob by chcialo neta. Przynajmniej jedna. Narazie probuje sie zorientowac jakie sa mozliwosci podlaczenia.

Viper, sadze ze nie ma innej mozliwosci jak TPSA, poza tym to starowka i nie sadze by bylo to oplacalne. Takie sieci LAN jak sa np na osiedlu poludnie sa dobre jednak roznica ilosci ludzi mieszkajacych na poludniu a na starowce i okolicach jest bardzo duza....zostaje rozwiazanie neostrady i wspoldzielenie z kims lacza..:)....Ciebie i tak to nie dotyczy bo mieszkasz przecierz w innej czesci Łomzy.:)

Sledczy zanim cokolwiek napiszesz zastanow sie troche,czytam forum i prawie na kazdym ktorym sie wypowiadzasz zawsze ktos Tobie "jedzie po gaciach", nawet i tu Raver napisal co napisal<--z szacunkiem dla Rafala..lol
Ty ptysiu91 majac 13 lat nie masz zbyt duzego pojecia o czymkolwiek, proponuje Ci znalezc forum dla nastolatkow gdzie bedziesz mogl wypisywac swoje niekoniecznie trafne wypowiedzi...

Pozdro dla Vipera i Ravera..

Peace

Lex

Lex - mozesz sie do mnie odezwac na maila? (o ile pamietasz). Po nicku Cie nie kojarze.

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

w innych miastach, w supermarketach jest dostęp do internetu czemu nie u nas??

www.interneo.pl Z tego co wiem oni zakladaja w calej Lomzy. Mam kumpli na rzadowej i dwornej co maja od nich net

załuż se w inecie http//www.4lan.pl

załuż se w inecie http://www.4lan.pl

nie zakładaj w inecie..... lepiej nie...

---
PGG

Ja żartuje ja mam w iniecie i ledwo coś idzie

NIE ZAKŁADAĆ W INECIE bo to g**** :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org