Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekładnia kierownicza Vw Passat B3 |
Mam Passata B3 z 91r 1,8l i ucieka płyn z przekładni kierowniczej z maglownicy. Czy takie rzeczy ktoś naprawia, jak tak to gdzie? A może używane kupować dom skutku aż na dobry element się trafi? Bo muszę dodać że to już drugi taki element wymieniłem pojeżdził 2miesiące i rozszczelnił.Jakie ceny ? ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekładnia kierownicza Vw Passat B3 |
Kupiłeś już 2 razy i dalej źle.Wykosztowałeś się daremnie. Tak to już jest z rzeczami używanymi,szkoda że gwarancji, na chociaż 3 miesiące nie dają. Nie żałuj kasy-kup nówkę. W Ożarkach koło Mężenina kiedyś było dużo dobrych części do różnych marek. I najważniejsze to,że dawali gwarancję pod warunkiem wymiany w ich warsztacie. Sam tam kupiłem parę lat temu skrzynię biegów do japończyka i chodziła bez zarzutu. Telefonu nie znam. br1
|
|
Dobrym rozwiązaniem będzie jak zmienisz samochód na jakąś Polską markę 91r robi swoje za chwile to się zapsuje to tamto i będziesz ładował kase w 18 letni samochód. Polecam Fiata, tanie części i eksploatacja... ;)
|
|
Ożarki 502 547 045
|
|
wyślij na regenerację ok 500zł + stara i dostajesz zregenerowaną na gwarancji
|