wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziadek Grand

Witam wszystkich CB radiowców.
Czy może wiecie kto to jest Dziadek Grand i gdzie menela można złapać!!!
Nie po to kupiłem radio żeby słuchać bełkotu alkoholika i piepreznia głupot nie wiadomo do kogo.

może radyjka powinny być rejestrowane????

OK 14,30 baran z krową(na pewno buraki) potem ok 16, dziadek Grand to jest normalnie szok nie dowiesz się nic o drodze bo ten stsry menel wpiepsza się w każdy temat ze swoim AAAAUUUUUUUKOLEGO.

Podajcie jakiś namiar na tego gościa

PRAWO JEST DLA NAS A NIE MY DA NIEGO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziadek Grand

Prusa 8 druga klatka zdaje sie ,ze 6 pietro On tam popija i drze morde na radyjku ja go slysze na 1 programie radia.
Stary alkocholik

Dziad

lesny dziadziu a moze okolice Reymonta co?? Ten blok z antena krotkofalarska na dachu ??;)

Zgadzam sie, łamane sa wszelkie zasady kultury CBradia,trza go wyjąć z chaty i ... wiecie co z nim zrobic :)

Lomzes

jesli beda rejestrowane bedziesz musial miec pozwolenie i oplacac je ;)

wiec nie wiem czy ci sie to spodoba ;)

Nie wiem SN4P czy na Rejmonta ale tu u mnie w bloku mieszka taki idiota roznie go nazywaja Bil Laden to chory pacjent,reszta Rodziny ok tylko ten baran taki jakis.
Skoro na Rejmanta mowisz to ich jest w Lomzy troche tych nawiedzonych.Ten tu na Prusa tesz ma antene na dachu. CZUBEK.

Dziad

Z tego co mówią wszyscy to ten dziadek z Prusa jak wypije to tak szaleje.Na radio podawali nawet jego adres.Dziadek woła żeby do niego zajechać to zejdzie a co do czego dzwoni na policję.Chory człowiek,szkoda że przeszkadza innym.Nie raz już było słychać różne nagrania które przedstawiał w eterze.Zapewne ma coś w rodzaju skanera,który "skacze" po różnych kanałach i wyłapuje rozmowy.Sam miałem przyjemność(wątpliwą) słyszeć moją rozmowę z kolegą,która była puszczona na kanale 19stym,mimo iż rozmawialiśmy na kanale 30stym ok godziny wcześniej
Ten człowiek ma już swoje lata,więc trzeba mieć nadzieje że Bóg go za jakiś czas zabierze do krainy w której nikt nie wie co to częstotliwość :)

Ty! Małgosiaaa!

P.S z tego co słyszałem to nazwa Dziadek Grant ( nie grand) to jest na cześć swojego radia, presidenta granta ze srebrnym panelem

Ty! Małgosiaaa!

A co masz kolego do reymonta ? bo to akurat moja antena ale nie ma nic zwiazanego z CB radiem ! Jest to stacja krotkofalarska pracujaca na innych pasmach

z teog co wiem dziadek futurka tez jest taki na czesc Anteny Futura

dokładnie,futura to nazwa anteny stacjonarnej

Ty! Małgosiaaa!

mysle ze to dobra reklama miasta Łomży. Ze względu na fachowe strojenie anten systemem SSA - Satelitarne Strojenie Anten

a LW nie lezy na dachu??

ale czy wszyscy muszą to słyszeć

przecież to obciach

Dzis kolejny dzien komucha dzadek czowa

pułkownik dziadek grand srebrny panel

patataj patataj patataj patataj

Słychać daleko u mnie dziś około 20 R5 S8 idzie ostro i tylko na koniec AUUUUUUU koleś

Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy.

Nie uzywam CB nie ma mnie w Łomży ale panowie z radyjek, nie możecie sie zgrać i coś załatwić. Łomża nie jest taka duża. Znacie sie w większosci wiec... czy to takie trudne ?

Łomża leży na Mazowszu !

Bin Laden to jedno a ten" eeeeuuuu koleś co dobrego" to drugie!. Z tego co wiem to jakiś Jacek robi sobie jaja. Wczoraj nadawał z mobilka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org