Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GUMKI DO SŁUCHAWEK |
witam. czy mógłby ktoś mi powiedzieć, gdzie mogę kupić w Łomży gumki do słuchawek? w Sympatii, Wortelu i HELP GSM nie ma. może ktoś wie coś na ten temat? z góry dzięki wielkie za odpowiedź. pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GUMKI DO SŁUCHAWEK |
oo tez sie chetnie dowiem i jest fajnie
|
|
http://www.allegro.pl/item844518690_gumki_do_sluchawek_silikonowe_ep_630_hpm_82_70.html i jest fajnie
|
|
Od słuchania się nie zachodzi więc gumki nie są potrzebne. No ale jeśli koniecznie chcesz to może lepiej pigułkę ? ________ Malachit
|
|
Chcesz to ja Ci moge sprzedać sa w idealnym stanie. Podaj gg to się ugadamy. Pozdro ;)
|
|
madzius i jak tam w koncu z toba jest ?? polykasz czy niepolykasz?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
FIN nie obrażaj madziuśki :) To porządna dziewoja jest. ________ Malachit
|
|
słodka-trucizna odezwij się :) 18235373
|
|
a w aptece pytałeś?
|
|
dobre sobie :) fanka bocianka, jeżeli nie masz konkretnych informacji do przekazania (patrz na temat) to nie wypowiadaj się :) nie zabłysłaś, nikt nie postrzeże Cię jako "fajną" osobę po tym, co napisałaś, więc możesz sobie darować tego typu odpowiedzi na pytanie ;)
|
|
Gumki do słuchawek powinieneś dostać w tym sklepie elektronicznym POLMAR ul Skłodowskiej 2 obok telepizzy d. restaracja pod łosiem tam co polsat sprzedają
|
|
ja mam do opchnięcia 3 pary przezroczystych w różnych rozmiarach ;)
|
|
kondzior dzięki za info ;) przejdę się dziś i zobaczę ;) elorastuch możesz zapodać foto tych gumek? bo nie wiem czy będą pasowały. mam słuchawki Philips (w zestawie z mp4 Philips GoGear Ariaz)
|
|
gumki są uniwersalne, obecnie zdjęcia Ci niestety nie dam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |