Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Makijaż i fryzura ślubna |
Witam Wiem, że była juz masa wątków na temat slubu.. Ale jak wiadomo wszytsko dookoła się zmiania, coś lub ktoś wypada z obiegu :P Albo odkrywa się nowy talent :P Wię szukam dobrego fryzjera, który zrobi ładną i trwałą fryzurkę ślubną. Tak samo z mkijażem. Jest ktoś kogo moglibyście szczerze polecić? Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Makijaż i fryzura ślubna |
Na portalu slub.lomza.pl masz namiary na fryzjerów i kosmetyczki.Znajdziesz tez opinie.
|
|
ja jjuż to przerabiałam i polecam makijażystkę panią Serafińską i panią Magdę - fryzjerkę w tym samym salonie na 3Maja. Byłam bardzo zadowolona ze wszystkiego w dniu ślubu jak i później na plenerze.
|
|
pani Łucja na Poznanskiej kolo klubu jezdzioeckiego Karino, przepieknie potrafi malowac, sama korzystalam z jej uslug w dniuu swego slubu i szczerze moge polecic
|
|
Pani Gosia z Amelii :) Pozatym ona maluje tez w Gapsie do zdjec!
|
|
Pani Kasia Serafińska z fryzjerką Dorotą Boguską tworzą świetny duet w salonie Perfect na ul.3 Maja 9.
|
|
polecam salon trendy na śniadeckiego Pania Agatę:) sama sprawdziłam na sobie kilka razy i naprawde byłam zadowolona.
|
|
Polecam kosmetyczke www.best-nails.pl
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
Ja polecam Serafinska jezeli chodzi o makijaz-delikatny, ale podkreslajacy idealnie urode panny mlodej i dodajacy jej blasku. Jako fryzjerke polecam Iwonke z salonu Finezja-ul.Polowa 6-ja poszlam ze zdjeciem fryzury i mimo, ze mam ciezkie i grube wlosy i trudno sie je uklada, zrobila mi fryzure, ktora przetrwala niezmieniona caly slub i wesele. Goscie mowili mi, ze jeszcze nie byli na weselu, gdzie bylaby taka piekna panna mloda nawet znajomi, ktorzy nie sa skorzy do prawienia komplemetow mowili, ze bosko.
|
|
sledzac posty osoby o nicku " panna nikt78 " wnioskuje, ze to nikt inny jak sama Pani Kasia Serafinska...zero wyopowiedzi w innych tematach niz kosmetyka i wizaz...ale za to niezla promocja siebie i swojego gabinetu
|
|
zalezy jak wygladasz bo to niestety nie ma codow,ewentualnie dobry blacharz zeby maske wyklepal kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
"...Autor: Marlenkaaa (---.introlan.pl) Data: 16-12-09 01:04 sledzac posty osoby o nicku " panna nikt78 " wnioskuje, ze to nikt inny jak sama Pani Kasia Serafinska...zero wyopowiedzi w innych tematach niz kosmetyka i wizaz...ale za to niezla promocja siebie i swojego gabinetu.." Pani Kasia nie ma tu nic wspólnego, a napisałam ostatnie posty bardziej jako prowokacja do autoreklamy jaką od jakiegoś czasu tu obserwuję. Cały czas przewija się temat i linki do dwóch salonów: www.best-nails.pl i www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl Więc patrząc po ilości wątków Marlenkaaa....zarejestrowałaś się specjalnie by wykazać się swoim detektywistycznym zmysłem ??!! Jako klientka pani Kasi nie posunęłam się nigdy aby powiedzieć złe słowo o którymś z innych salonów. Tak naprawdę każdy powinien przekonać się sam który salon jest najlepszy a nie czytać fora takie jak te. Oczywistym jest że większość takich i temu podobnych postów piszą albo właścicielki salonów, firm, lub ich koleżanki czyli jakby nie patrzeć opinie są bardzo subiektywne.
|
|
Marlenkaaa to ja tu jestem detektywem , nie ty cwaniaro.....
|
|
hej a z polecenia trafiłam na swój ślub do Pani Agnieszki Szmit salon jest na legionów i byłam bardzo zadowlona makijaż trzymał się całą noc chciałam oczy bardzo podkreślone i takie też mialam, gościom bardzo sie podobalo swiezo suptelnie odwiedzalam strone salonu i jest tam zamieszczone moje zdjecie mozecie zobaczyc inne tez prace, polecam www.princess-slub.pl
|
|
Najlepsze paznokcie w łomży robi Monika Andrzejczuk. Jej paznokcie są nie tylko bardzo ładne, mają ładny kształt i za każdym razem są ze ślicznym zdobieniem ale też trzymają sie bardzo długo, jak komuś odrost nie przeszkadza to może je nosić nawet ze 2 miesiące. www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl A jeśli chodzi o makijaż to świetny robi Łucja z Poznańskiej. ewelinka0130
|
|
Ewelina nie pisz lepiej na moj temat, bo co niektorym to przeszkadza, zaraz znowu bedzie pojazd, ze autoreklama. Kto zechce to skorzysta i nie bedzie glupot gadal. A jesli chodzi o P. Łucje to popieram, tez bylam zadowolona z jej makijazu. Sprawdzana tez mam Rusalke i tez pelne zadowolenie. Slyszalam jeszcze o Pani z salonu przy Polonezie ale nie pamietam nazwiska i nazwy salonu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |