Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba! |
Witam wszystkich forumowiczów. Mam do państwa prośbę, czy ktoś może wie jaka firma w Polsce zajmuję się dystrybucją preparatu - Dr Forster Kur-a-San Krautersable, jest on bardzo dobry na choroby reumtyczne. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba! |
Ja już nic nie mówię, bo mi się oberwie... No to pozdrawiam tylko raz jeszcze :)
|
|
Ryskago! Co Ci mowę odebrało, języka w buzi to na pewno nie zapomniałaś bo Wiesz do czego służy, nie musisz zawsze dworować, możesz pomylić się i powiedzieć coś na poważnie, a będę Ci dozgonnie wdzięczny. W tak dużym mieście jest na pewno więcej firm. Jeżeli coś wiesz, to pisz, chyba widzisz jaki tytuł tematu. Pozdrawiam.
|
|
co znaczy dworować ?!? Znam określenie dworus ale znana mi definicja tego słowa nijak ma się do kontekstu wypowiedzi maćka maćku poszukaj w necie - chyba najszybciej coś znajdziesz Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
thx
|
|
...for everything... Tiger
|
|
maciek: ja dokładnie nie wiem. Ale przez jakiś czas, dopóki nie pogoniła go z kretesem - z tego forum ryskago (coś tam między nimi iskrzyło), był tu niejaki emeryt2005. On pisał, że jest już na zasiłku, czy też bezrobociu. W każdym razie na pewno coś doradzi, bo mówił coś o częstej jeździe leczniczej na rowerze i problemach z korzonkiem. Facet wydawał się w porządku, na pewno pomoże. Pozdrawiam. ADALL
|
|
Ryskago! Miałem niedawno do czynienia na licytacjach WOŚP ze Sprzedającą znaną pisarką Katarzyną G. , mieszkającą w Krakowie Nowej Hucie. Pani nick, pasuje jak ulał do Pani imienia i nazwiska. Trochę manipulacji literkami z imienia i nazwiska i nick "ryskago" gotowy. Tamto Panią wspominam jako osobę bardzo miłą, szczerą i inteligentną. Może się mylę, ale to są tylko Moje przypuszczenia. Nie wiem dlaczego na forum, nie przypadliśmy sobie do gustu. Pozdrowienia. Ps. Tiger-ku: dworus to pracownik który pracował na dworze u hrabiego. a, dworowanie to starodawne żarty, żartowanie.
|
|
No ja ci niepomoge bo niewiem.
|
|
Dzięki maćku - człowiek uczy się całe życie :) Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
dla całej reszty, którzy jako ja nie znali tego słowa :) dworować ndk IV, ~ruję, ~rujesz, ~ruj, ~ował przestarz. «drwić, kpić, wyśmiewać się z kogo, z czego» Nie pozwolił z siebie dworować. T i g e r ![]()
|
|
Adalku! Nnikt nikogo nie pogonił, bo jak się może domyślasz, a może nie, to cię inormuję, że emeryt2005 i maciek to jedna i ta sama osoba, a nie było mnie dla tego że mój komputer zadobył się trojana, i musiałem go przeskanować, przy okazji zmieniłem nazwę użytkownika, bo przestała mi się podobać. A teraz wracam do swojej prośby, czy nikt nic nie wie na temat tego preparatu, czy nie możecie chociaż raz zająć się tematem na poważnie. Pozdrawiam. Ps. Tiger-ku czy Ty byś chciał żeby z każdego tematu jaki zaproponujesz.
|
|
Witam! Czy naprawdę nic nie wiecie na temat tego preparatu, Może obiła się komuś o uszy jakaś wiadomość o tym preperacie. Pozdrawiam!
|
|
Czy to z tych: rękę urwie , ręka odrośnie , nogę urwie , noga odrośnie ?
|
|
Autochton! Czy to forma pomocy, jeżeli tak to serdecznie dziękuję. Ale Ty też możesz kiedyś potrzebowac pomocy. Tak to z tych: jak rękę urwie to odrośnie, nogę urwie to odrośnie, ale głowie to i Święty Boże nie pomoże. Pozdrawiam.
|
|
I co nadal niewiesz ?
|
|
Witam Ptysiu! Niestety nie wiem. Może ty orientujesz się gdzie można taki preparat dostać. W internecie znalazłem, ale to jest strona w jezyku niemieckim, a ja niestety nie znam. Pozdrowienia!
|
|
słabo szukasz maćku http://www.natura.logonet.pl/html/masci_i_olejki.html po lewej stronie w menu masz kontakt a tak to wygląda ![]() temat chyba zamknięty i nikt nie będzie mógł sobie z niego podworować ? :) Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
Tiger: hehehe, aż się prosisz..... ADALL
|
|
Tiger! Witam! Dla Mnie to nie zamknięty, bo nadal nie wiem gdzie to kupić. Jeżeli wiesz to mógłbyś podać adres. A temat dworowania to nie ja zacząłem, tylko ryskago. Ty Tiger-ku poczułeś się tak dotknięt, że ciągle wracasz do niego. Pozdrawiam.
|
|
oj maciek to poszukaj www.google.pl
|
|
maćku kliknij na link, który Ci podałem - otworzy Ci się strona , po lewej stronie masz menu, gdzie podany jest przycisk kontakt kliknij nań - otworzy Ci się stronka z pełnymi danymi łącznie z mail'em do osoby zajmującej się dystrybucją tego preparatu uffff coś pominąłem ? Nie poczułem się dotknięty, nigdy nie twierdziłem i nie będę twierdzil że znam definicję kazdego słowa. Miałem na tyle odwagi żeby się zapytać i za odpowiedź podziękowałem :) To tyle ... Pozdrawiam, życząc zdrówka T i g e r ![]()
|
|
Witam! Na www. google niema, ale jest na wirtualnej. Pozdrawiam!
|
|
Witam! Tiger. Znalazłem w/g instrukcji. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
|
|
No widzisz tiger zawsze cos wymysli :d
|
|
Ptysiu! Masz całkowitą rację że Tiger to porządny chłop. Jeszcze raz dziękuję mu serdecznie. Ale i Ty jesteś miłym człowiekiem i wybacz że nie raz na ciebie naskoczyłem. Pozdrawiam!
|
|
Byłby porządny , gdyby nie kablowanie.
|
|
autochton lepsze jest rzucanie błotem zza węgła prawda ? Jak masz coś do mnie to mnie znajdź i porozmawiaj po męsku. Kim Ty dla mnie jesteś że mam się z Tobą solidaryzować ? T i g e r ![]()
|
|
Witam! Panowie dziękuję tym wszystkim którzy pomogli, a szczególnie Tiger-owi i tym co chcieli pomóc, a nie mieli możliwości. Jeżeli by kogoś to interesowało to ten preparat kosztuj 35 zł bez przesyłki, jest przydatny dla ludzi starszych w dolegliwościach reaumatycznych. Dyskusję w tym temacie można już zakończyć. Pozdrowienia!
|
|
Przepraszam , ale w/g mnie jest całkiem odwrotnie , nie widzę powodów do stworzonej afery , reszta no coment.
|
|
Panie autochton na ten temat porozmawiamy sobie osobiście - nie zaśmiecając forum T i g e r ![]()
|
|
Chłopaki! Czy wówczas rzeczywiście daliście sobie "po razie"??? :)) Ryskago
|
|
Maciuś, A te specyfiki to pomogły co czy nie??? Bo i mnie cosik przywiało na tym lodowisku... Ryskago
|
|
o to bedzie rozmowa w 4 oczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |