Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzięki edyta |
;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzięki edyta |
To ja, korzystając z okazji, chciałbym podziękować ekspedientce z osiedlowego spożywczaka za szybkie policzenie towaru dzisiaj rano. Dzięki ! _________________________________________________________
|
|
To może i ja podziękuje nauczycielom za wspaniałe decyzje przy wystawianiu zagrożeń na półrocze :) nie ma jak to zagrożenia profilaktyczne ;)
|
|
A ja podziękuję szefowej za to,że nie chciała dać mi zaliczki,szefowo-ty *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
C H .. U J U!!
|
|
dziękuje moim wspaniałym cudnownym nauczycielom wszyskim Dobrze że jesteście co to by było gdyby was nie było...tylko zakopać nie wliczając 3 (normalnych) to kocham POLSKĄ EDUKACJĘ JH 100%
|
|
Nie ma za co:)!!!!!
|
|
A ja dodam od siebie, JB na 100 % - to również do edukacji...
|
|
Chcialbym podziekowac wszystkim co tutaj zagladaja i napic sie wodki z wami :-) Pozdrawiam
|
|
a ja chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy mysla ze wylewajac swoje zale na forum cos zmienia.dzieki wam mam rozrywke.i jeszcze autorom idiotycznych postow o kebabach,pizzach,fryzjerach,slubach,mechanikach(chyba nikogo nie pominalem)kochani idioci...... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Fszytsiego mery hristmas
|
|
spoko [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|