Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezencik na krotkiej ... |
jak w temacie .... co myslicie o tym sklepie? i sprzedawczyniach?:>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezencik na krotkiej ... |
sklep ok, obsluga nie koniecznie, dziwna atmosfera tam panuje... nie wiem czy to tylko moje spostrzezenia
|
|
|
duzo fajnych rzeczy, ale nistety ceny w tym sklepie sa o wiele zlotych wieksze niz w innym za to sama rzecz. sprzedawczynie ok i jest fajnie
|
|
w prezenciku niektóre rzeczy są fajne i w niezłej cenie ale są też takie gdzie cena jest z kosmosu. Ale ogólnie sklep na +. Co do obsługi to tak sobie. Niektóre Panie są miłe a inne niekoniecznie.
|
|
A tu kolejny post typu...... co myslicie o mnie i o moim sklepie Nie Pozdrawiam
|
|
Sklep fajny, fajne rzeczy ale sprzedawczynie do kitu. tylko lukaja kto wchodzi, jak wygląda co parzy a jak nic nie kupi to nawet dowidzenia nie powiedzą ;)
|
|
zazwyczaj robię zakupy prezentowe w "Prezenciku" ale ostatnio zauważyłem, że Galeria Upominków w Storczyku przy starym dworcu jest lepiej zaopatrzona i ma lepszą obsługę, a i nie jest tak ciasno...
|
|
No dziwne te dziewczyny trochę tzn niby to normalne że chcą coś sprzedać ale tak się patrzą i myślą komu co można wcisnąć. kupiłam kartkę na 18-nastke a ona " tylko tyle" i chciały mnie naciągać na coś tak ale się wymigałam że prezent już mam.
|
|
nic nie mysle
|
|
ceny w Storczyku są chyba z kosmosu, za małą żabkę figurkę 130PLN?? Łomża to nie Paryż, nie wiem z kąt oni takie ceny wytrzasneli i nic tam ciekawego niewidziałam. kamilos
|
|
Może to była zaczarowana żabka? Pocałuj ją a może okaże się,że to zaczarowany królewicz.
|
|
wszystkie ceny na tym zadupiu sa nie na miejscu
|
|
jak sie ma piataka w kieszeni to i wszystko drogie.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
jak dla mnie nie mozna tam wejsc i sie tylko orzejrzec.. zaraz obcina i na 100% komentarz po wyjsciu... wiadomo ze od razu nie zawsze chcesz cos kupic!
|
|
iloveHH; po co gdzies wchodzisz jezeli nie chcesz nic kupic?ludziom tylko d... zawracasz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |