Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Specjalista PODSŁUCHY itd |
czy zna ktoś w Łomży człowieka który zajmuje się sprzętem podsłuchowym ??? Wiem że jest w Łomży człowiek który zajmuje się takimi sprzętami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Specjalista PODSŁUCHY itd |
jest lubi tez cb i radyjka;)
|
|
namiar jakis albo gdzie spotkac?
|
|
mysle, ze jak podasz numer, to sam sie zglosi
|
|
w czym Ci mozna pomoc kolego i czego zasadniczo szukasZ?
|
|
Przepisy Kodeksu Karnego umożliwiają pociągnięcie do odpowiedzialności karnej sprawców podsłuchu. Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 roku Kodeks karny. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
przepis kodeksu akrnego wskazuje osobe ktora zaklada podsluch dla osoby bez jej wiedzy. a tego pana z podsluchami polecam bo ma w dobrej cenie. sama kupiłam u niego :X
|
|
a w jakim celu wykorzystuje się sprzęt przez osoby prywatne. Podsłuch bez wiedzy osoby podsłuchiwanej, czyt. instalcja odpowiednich urządzeń MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
ja nabylam ze wzgledu na osobe ktora opiekowala sie moim dzieckiem. Chcialam rowniez sprawdzic czy w biurze nie ma podsluchu
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
a co panna zdradza ? czy chcesz się dowiedzieć co pod choinkę dostaniesz :) ? a jaki ten podsłuch Ci trzeba ?? i ile możesz na to przeznaczyć talarów ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |