sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
15' vs 17'

Witam :)
Mam taki problem, gdyz chce kupic laptopa i nie wiem czy 15', czy 17'?? Model mam juz wybrany. Oba laptopu maja parametry maja takie same i cena jest zblizona, tylko wiadomo bateria w wiekszym trzyma krocej i troszke ciezszy jest... Co polecacie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 15' vs 17'

wjenkszy

jak laptopa uzywasz glownie w domu to 17''

jak w domu to można 17, jak ma być mobilny to lepiej 15

jak go bendziesz nosic w plecaku, a nie w torbie to polecam 17. przy okazji mniejszy lup dla zlodziejaszkow

jedyny prawdziwy jasio :}

17' - lepiej się nim zasłonisz...

________
Malachit

Ja mam motorowke 17' dluga...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Kup 16

Ja bym wziął większy

Cel tworzenia laptopów był prosty, zrobić jak najmniejszy i najlżejszy komputer, który nie będzie odbiegał standardami od komputera stacjonarnego i będzie pełnił funkcję komputera mobilnego... Wychodzę z założenia, że po to się kupuje lapka i to najmniejszego.. Jeśli kupuje się kompa do domu to nic lepszego niż stacjonarka nie ma, a że inni maja laptopy nie znaczy, że też trzeba mieć.

Niedawno kupowałem laptopa i miałem podobny dylemat, wziąłem mniejszy, 15,6. I teraz gdybym mógł wybrać jeszcze raz szukałbym jeszcze mniejszego ekranu, nawet to 15 cali jest duże gdy chce się np. korzystać z komputera trzymając go na kolanach, przenieść z pokoju do pokoju. Większy poleciłbym Ci tylko jeśli z góry zakładasz że komputer będzie stał w jednym miejscu i jesteś wielbicielką filmów, w innym przypadku mniejszy w zupełności wystarczy.

http://www.prisonwars.pl/77652/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org