Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
15' vs 17' |
Witam :) Mam taki problem, gdyz chce kupic laptopa i nie wiem czy 15', czy 17'?? Model mam juz wybrany. Oba laptopu maja parametry maja takie same i cena jest zblizona, tylko wiadomo bateria w wiekszym trzyma krocej i troszke ciezszy jest... Co polecacie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 15' vs 17' |
wjenkszy
|
|
jak laptopa uzywasz glownie w domu to 17''
|
|
jak w domu to można 17, jak ma być mobilny to lepiej 15
|
|
jak go bendziesz nosic w plecaku, a nie w torbie to polecam 17. przy okazji mniejszy lup dla zlodziejaszkow jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
17' - lepiej się nim zasłonisz... ________ Malachit
|
|
Ja mam motorowke 17' dluga... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Kup 16
|
|
Ja bym wziął większy
|
|
Cel tworzenia laptopów był prosty, zrobić jak najmniejszy i najlżejszy komputer, który nie będzie odbiegał standardami od komputera stacjonarnego i będzie pełnił funkcję komputera mobilnego... Wychodzę z założenia, że po to się kupuje lapka i to najmniejszego.. Jeśli kupuje się kompa do domu to nic lepszego niż stacjonarka nie ma, a że inni maja laptopy nie znaczy, że też trzeba mieć.
|
|
Niedawno kupowałem laptopa i miałem podobny dylemat, wziąłem mniejszy, 15,6. I teraz gdybym mógł wybrać jeszcze raz szukałbym jeszcze mniejszego ekranu, nawet to 15 cali jest duże gdy chce się np. korzystać z komputera trzymając go na kolanach, przenieść z pokoju do pokoju. Większy poleciłbym Ci tylko jeśli z góry zakładasz że komputer będzie stał w jednym miejscu i jesteś wielbicielką filmów, w innym przypadku mniejszy w zupełności wystarczy.
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |