Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kot rasy Maine Coon |
Moja kotka szuka zdrowego z rodowodem kocura w celu przedłużenia gatunku. Kotka posiada rodowód,wszystkie szczepienia. [img=http://img51.imageshack.us/img51/5408/dsc00006kn.jpg] br1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kot rasy Maine Coon |
|
dam swego kota, jak ty dasz mi siebie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Do:Autor: jasiu_smietana (---.soloplus.com.pl) Data: 11-12-09 14:22 Przykro mi kolego ale nie skorzystam z Twojej propozycji. Może poszukaj szczęścia na forum o gejach itp. br1
|
|
mam takiego kota z rodowodem oto jego zdjecie :
|
|
a co to forum czy night club dla kotow? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Do : jasiu_śmietana (---.elomza.pl) Dużo czasu zajęło ci znalezienie zdjęcia. Na tym zdjęciu jest nie kot ale kotka. Znajdź lepiej zdjęcie kogoś głupszego od ciebie!!!! Pewnie ci się to nie uda. Jak masz problemy psychiczne to idź do szpitala i poproś o eutanazje!! Masz moje referencje. Powstrzymaj się od dalszych odpowiedzi. br1
|
|
streczycielstwo jest u nas karalne,kotow to chyba tez dotyczy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Z tej krzyżówki to by jaka ciemna masa wyszła....oh nieeee
|
|
no kotka kotka ... ale ma parówke
|