Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany Pan z MediaExpert |
Pan pracujący dzisiejszego dnia w sklepie Media Expert- wysoki, młody, ubrany w elegancki garnitur jest proszony o skontaktowanie się ze mną. Nr gg 10463359. Pilne. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany Pan z MediaExpert |
o czyżby kolejna miłosna historia ??
|
|
Nie do końca. :)
|
|
Ten co przy drzwiach stoi ciągle? A jak masz interes to idz tam... a niby czemu on ma się z tobą kontaktować skoro nie ma do ciebie interesu ?
|
|
na tym wątku nikt jeszcze się nie podawał za tą osobę, więc nie fantazjuj o 20stu...
|
|
Strasznie coś głośno na temat pracowników MediaExpert, najpierw Pani teraz Pan ; ) Swoją droga fajny jeszcze jest chłopak który pracuje tam na dziale z laptopami, taki młody krótko ostrzyżony : D Kupowałam niedawno tam laptopa i jestem bardzo zadowolona z tego jak mi doradził, bez wciskania kitu i lania wody, bardzo szczery i dowcipny : ) Pozdrowionka dla niego : )
|
|
dzieki aga :D milo byc docenionym jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Nie interesuje mnie to którą już jestem osoba. W sklepie trzeba było być odważnym, a nie na forum się ośmieszać. Przyjdź jutro do sklepu to dostaniesz firmowa smycz i długopis. Podeślę Ci link na moje konto na naszej klasie, żeby cie jeszcze bardziej ośmieszyć Lukanumber1 - szkoda mi tylko Twojej mamusi, biedna kobieta ładowała w Ciebie pieniadze a tu takie kurestwo wyrosło... ;) Mozepoprostu dziewczyna nie była sama ? Idąc z mamusią pewnie nie zarywał bys do żadnej panny ;) Z resztą nawet bez matki tez nie zblizasz sie do dziewczyn- kompleksy ( nie jestes ani wysoki ani elegancki ) Dziewczyny widujesz tylko w formatach jpg ewentualnie avi ) Zazdrosc Cie bierze ze dziewczynie spodobał sie jakis męzczyzna a na Ciebie na ulicy mogla by ewentualnie napluc ;D Dziewczyna poprostu szuka kontaktu to znaczy ze jest odwazna. Nie poddawaj się dziewczyno! P.S : Lukanumber1 Jakbys pracował e sklepie to jedyne co moge od Ciebie kupic to karme dla psa- bo mi się z nią ewidentnie kojarzysz. Pozdrów mamusie.
|
|
Poziom dyskusji w związku z tą sytuacją wskazuje na niekoniecznie wysoki poziom intelektualny respondentów , którzy chcą przy tej okazji załatwiać swoją prywatę . Potwierdza także słuszność G , B. Shawa , który rzekł swego czasu : " Ludzkość cierpi nie na niedostatek wody , ale na nadmiar idiotów " .
|
|
w.warzynski - Dzięki bardzo. Chociaż jeden bystry. :)
|
|
na tym wątku nikt jeszcze się nie podawał za tą osobę, więc nie fantazjuj o 20stu... - kto powiedział, że miało to miejsce na tym wątku? sam sobie dopowiedziałeś. Na górze widnieje numer gg więc szkoda, że nie przyszło Ci do głowy iż tam mogli się ze mną kontaktować. :) Redaktorze proponuję spojrzeć na swój poziom. Wysoki to on nie jest skoro oceniasz czyjąś inteligencję po paru literkach przeczytanych w internecie. Swoją drogą smutne, jak bardzo zawistni potrafią być ludzie, którzy wjeżdżają na kogoś bez żadnego konkretnego powodu bo ten ewidentnie mianem konkretnego określić nie można. Trochę empatii. :)
|
|
tu znowu to samo Nie Pozdrawiam
|
|
a ja jeszcze tam nie byłam chyba muszę sie przejść, bo patrze że tam fajne chłopaki pracują:D
|
|
czarna- trzeba być naprawdę niemądrą żeby podawać publicznie swój nr gg... i jeszcze raz napisze że to ty powinnaś się z nim skontaktować nie odwrotnie, bo to ty masz interes do niego... żal
|
|
A bo to jeden numer gg trzeba mieć. Wielkie poruszenie bo numer gg na forum podałam. Ot skandal. Poszerz swe horyzonty myślowe człeku. No żal, bo przeżywasz jak mrówka okres. :) Żebym mogła to pewnie tak bym zrobiła, ale widać innej możliwości postąpienia w tej sytuacji nie miałam. Uruchom szare komórki i zacznij myśleć. Mądrość to pojęcie względne i na tej podstawie to nic nie możesz stwierdzic na temat mojej mądrości.
|
|
Kasjerka ze stokrotki,fryzjerka z długiej,sprzedawczyni ze spożywczaka na nowogrodzkiej,kasjerka z banku pko, urzedniczka z PUP,policjantka z KMP Łomża, lekarka rodzinna z przychodni,dentystka z gabinetu dentystycznego- Dziewczyny kochane jesteście bossskie!Odezwijcie się na gg! A może ktoś je zna!?Może ktoś załatwi mi numer!? Nie mogę bez was żyć,śnicie mi sie po nocach ! FORUM NA 4LOMZA,nowy portal randkowy to ostatnia deska ratunku!POMOCY! hahahahahaha :-D P.S-CZARNA albo jeszcze jesteś niepełnoletnia albo jesteś jebnięta ;-) pozdrawiam
|
|
ha ha ha , Fazzi dobre.Uwielbiam tu zaglądać, można sobie poprawić humorek.:)))
|
|
Fazii do lekarki rodzinnej mam numer ;D 086 215 03 73 ,popros barbare :))) Gupi temat
|
|
A do policjantki 997.
|
|
jak on tam jeszcze pracuje w tym media to drogę znasz idź i pogadaj
|
|
no bez przesady , co w tym złego ,że ktoś kogoś poszukuje lub szuka kontaktu. Co to Was obchodzi , po co ta głupia krytyka. Zycie tak jest bardziej ciekawe i tajemnicze. Dina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |