Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lodowisko |
w jakich godzinach jest czynne lodowisko ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lodowisko |
w godzinach porannych
|
|
Lodowisko czynne codziennie w godzinach od 8:30 do 21:30, przy czym od poniedziałku do piątku do godziny 13:00, ze ślizgawki bezpłatnie będą mogli korzystać uczniowie łomżyńskich szkół.
|
|
A jakby ktoś pytał o ceny to godzina jazdy kosztuje 4 zł (ulgowo 3 zł), a wypożyczenie łyżew 2 zł. Pozdrawiam
|
|
johny_84 nie kumam o co chodzi napisales ze codziennie od 8.30 do 21.30 przy czym od poniedzialku do piatku do 13.00 to codziennie to co miales na mysli weekend?
|
|
Błąd interpunkcyjny, o jeden przecinek za dużo :P A więc przez cały tydzień lodowisko otwarte od 8.30 do 21.30 ale od poniedziałku do piątku od 8.30 do godziny 13 z lodowiska bezpłatnie mogą korzystać uczniowie łomżyńskich szkół, czyli pewnie chodzi o zajęcia z w-f , więc lepiej iść po 13 :)
|
|
co tu rozumieć?! codziennie od 8:30-21:30.od poniedziałku do piątku do 13 uczniowie maja bezpłatne wejście a reszta osób może korzystać z lodowiska i płaci normalnie wg cennika.
|
|
chodzi o to w jakich godzinach można jeździć bo po każdej godzinie jazdy jest jakaś przerwa
|
|
Buahahaha codziennie to chyba codziennie nie? co w tym nie zrozumiałego :D:D:D
|
|
rok temu byla 1godz jazdy i 30min przerwy czy w tym roku jest tak samo ;>?
|
|
Jest dokładnie tak jak napisał kolega slipknot ;) Za to by mogli wreszcie wziąć się za łyżwy =/ Bo to katastrofa =/ Ostatnio musiałem wymieniać 3 pary, żeby znaleźć takie na których dało się jeździć =/ A i tak musiałem założyć rozmiar większe, bo w moim nie było dobrze naostrzonych.
|
|
a właśnie. orientuje się może ktoś gdzie w Łomży można naostrzyc łyżwy ?
|
|
Z tego co zasłyszałem to w Łomży jako takiej ostrzalni do łyżew nie ma. Więc pozostają ostrzalnie ogólne. Jedna taka podobno znajduje się w Łomży na ulicy Pułaskiego. Więc trzeba się by było tam przejechać dowiedzieć.
|
|
to musi byc obrzydliwe tyle kludzi jezdzi w tych lyzwach...
|
|
dla tego ja sobie kupiłem swoje aby sie nie katowac na tych co oni oferują ;) takie starcza na kilka lat i pieniadz sie zwroci przy czestym korzystaniu z lodowiska ;D
|
|
Dokładnie, kolega ma rację. Lepiej zainwestować w swoje, wcale nie muszą być jakieś drogie i nie wiadomo jakie. Dla ludzi jeżdżących rekreacyjnie ;)
|
|
Podobno lodowisko sie zepsuło i jutro bedzie nie czynne, moze to ktos potwierdzic?
|
|
a co roztopiło sie? hahahahahahha w sumie nie ma sie co dziwic to tylko Łomża ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |