Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SOLARIUM?? |
Jakie jest najlepsze solarium w lomży pod wzgledem wyglądu salonu, jakości lamp no i przede wszystkim czystości i obsługi klienta??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SOLARIUM?? |
najlepsze to pod latarnio
|
|
to nie pisz !!!! bo czytanie ciebie jest przykre :))))
|
|
Sudan San na dmowskiego
|
|
SUDAN SAN NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sudan Sun
|
|
Sudan Suin, najlepiej na Polowej. _________________________________________________________
|
|
na malachowskiego i jest fajnie
|
|
do madziusmadzius,a gdzie dokładniej na małachowskiego i jakie sa ceny? usługi krawieckie
|
|
też slyszalam ze na malachowskiego i jest ono na przeciwko regionalnego domu kultury słyszalam ze sudan san ma stre lampy wiec tamto juz odpada! sprawdze te na malachwskiego i sam sie przekonam i dam znac jakie jest i jak tam jest :)
|
|
kama widze ze robisz sobie tanią reklamę. Najpierw zadjesz bardzo szczegółowe pytanie co już wydało sie bardzo podejrzane. Czekałem tylko kiedy skrytykujesz konkurencję i pochwalisz Swoje. Teraz wiadomo z którego solarium jesteś. Niby nie byłaś, a opisujesz ze koło domu kultury.Żenada, jak tak dalej będziesz klientów zdobywać to powodzenia. Sudan Sun ma tyle klientów ze lampy są wymieniane często a Ty przy takiej liczbie klientów jak masz to za 3 lata nie zmienisz bo godzin nie wypracują.
|
|
A MI sie podoba i to bardzo solarium Larysa na Kazańskiej przy Biedronce, dziewczyna ma super lokal bo jest tam miło i jest sporo miejsca wygodne kanapy, fajne łużka a przedewszystkim stojące. Duzy wybór kosmetyków do opalania nie tylko z onyxu tak jak ma wiekrzosc. Ja jestem zadowolona polecam!!!! Aniag.
|
|
NAOMI !!!!! na Małachowskiego byłam tam, poprostu rewelacja pod kazdym wzgledem! * miła kulturalna obsluga i na poziomie -kawa, herbatka,czekolada do picia -po kilka rodzai kazdego * najlepsze kosmetki -ABACOSUN * świetny wystroj salonu i przytulny klimat * rewelacyjna muzyka nawet podczas opalania i to w każdej kabinie !!!!!!!! * bardzo mocne lampy!!!! TURBO !!! * kilka lóżek do wyboru NAWET STOJĄCE!! * takze rezerwacje telefoniczna maja!!!!!! sama to sprawdziłam o 21 zadzwonilam czy bede mogla przyjsc na opalanie i nie bylo z tym zadnego problemu mimo ze tylko maja oni czynne do 21. P O L E C A M N A P R A W D E W A R T O ! ! ! ! ! !
|
|
DO TWOJEJ WIADOMOSCI TO JA CHODZE NA SOLARIA ALE Z RACJI TEGO ZE MIESZKAM ZA GRANICA CHIALAM SIE DOWIEDZIEC JAKIE SA NAJLEPSZE SOLARIA W MIESCIE BO RÓŻNE OPINIE SLYSZALAM A ZE MOI ZNAJOMI PRZENIESLI SIE Z INNEGO SOLARIA DO TEGO PRZY DOMU KULTURY TO JEST ICH DECYZJA A ZE TY MASZ PROBLEMY NA PUNKCIE SWOJEGO SOLARIA TO TYLKO WYLACZNIE TWOJ PROBLEM ALE DZIEKI TEMU WIADOMO Z JAKIEGO SOLARIUM TY JESTES :/ POSZLAM DO SOLARIUM PRZY DOMU KULTURY BO CHODZA TAM MOI ZNAJOMI I KAZDEMU Z INNYCH MOICH ZNAJOMYCH POLECE TAMTO SOLARIUM A NAPEWNO NIE TWOJE SKORO MASZ PROBLEMY ZE SOBA- I WIEM CO MÓWIE BYLAM TAM WCZORAJ I NAPRAWDE JEST REWELACYJNIE POPROSTU CZULAM SIE JAK U SIEBIE W DOMU-W USA TAM SIE BDA O CZŁOWIEKA TAK SAMO JAK I W SOLARIUM NAOMI!!!!
|
|
O teraz to już wiadomo że to reklama solarium na Małachowskiego. kama pokazała to w dwóch powyższych postach. a czuje sie obrazona bo prawda w oczy kole i została zdemaskowana :)) Nie Pozdrawiam
|
|
az niesmaczne :/ przediositatni wpis kamy to już porażka! napewno tam nie pójdę! kama a jak mogłas sprawdzic ze muzyka w kazdej kabinie? opalalas sie po 1 minucie wszedzie?
|
|
Kama zdecyduj sie, bo raz piszesz ze jesteś facetem, a innym razem ze kobieta :) Nieładnie sie reklamowac :)
|
|
ale wy jesteście głupi i naiwni ha ha ha zel z wami pisac
|
|
kama jesteś za bardzo szczegółowa jak na osobę która opalała się po zamknięciu. Nawet nazwę kosmetyku się nauczyłaś na pamięć hehe. A że Twoi znajomi się opalają u Ciebie to normalne, w końcu są znajomymi. A jeśli twierdzisz ze jesteś z zagranicy i wszyscy Twoi znajomi opalają się niby na małachowskiego to poco takie pytania na forum. Znajomym nie ufasz. Takie pytania na forum zawsze się zaczynają przy otwarciu nowego punktu i z góry wiadomo kto je pisze.
|
|
kama po za tym nie obrażaj ludzi bo to nie ładnie. Konkurencję to jedno ale Swoich potencjalnych klientów od głupich i naiwnych oj nieładnie.
|
|
madzia32323 IloveHH ktoś15 Moge tylko jedno powiedzieć że sama chodzę to Solarium na Małachowskiego i jestem z niego zadowolona-JEST NAPRAWDĘ REWELACYJNE!!!! A loginy takie jak: madzia32323 IloveHH ktoś15 świadczą o jednym że pisze to jedna i ta sama osoba która jest pewnie włascicielką bądź pracownicą Solarium Sudan Sun i to ona jest śmieszna i żałosna pisząc takie rzeczy na temat innego Solarium. Wszyscy co maja Solaria powinni jakoś współpracować ze sobą a nie walczyc przeciwko sobie!!!! LUDZIE W JAKIM WY WIEKU ŻYJECIE??
|
|
JA JAK BYM MIAŁA WYBIERAĆ MIEDZY SUDAN SUN A NAOMI-TAK ZROZUMIAŁAM ŻE NAZYWA SIE TE Z MAŁACHOWSKIEGO ?? TO OSOBISCIE BYM WYBRAŁA NAOMI TAM NAPRAWDE JEST MIŁO I CIEPŁA ATMOSFERA PANUJE A TY "piter1" NIE RÓB NIKOMU ANTY REKLAMY GDY KTOŚ WOLI CHODZIC DO INNEGO SOLARIUM A NIE DO CIEBIE -DO SUDAN SUN!!!!! SAMA SOBIE TYM ROBISZ ZŁĄ REKLAMĘ PODAJAC SIE ZA KLIENTKE POTENCJALNĄ NAPRAWDĘ. TAK JAK TY MASZ SWOICH STAŁYCH KLIENTÓW KTÓRZY CHODZILI I BĘDĘ CHODZIĆ DO CIEBIE TAK I ONA MA PRAWO ICH MIEĆ
|
|
czytając te forum śmiać mi sie chce cała afera zaczęła się jak "kama" powiedziała ze ludzie na mieście mówią o SUDAN SUN ze ma stare lampy to wtedy ni z tąd ni z owąd zaczęły sie pojawiać dziwne loginy osób które są przeciwnikami innego solarium-wniosek nachodzi jeden z odpowiedzia pisze to ta sama osoba. a czemu nie skomentowaliście LARYSY przy biedronce jak wcześniej pisała "aniag"??????????????????
|
|
A po czym poznać że lampy są stare..? Bo ja jak chodziłam ostatnio do SUDAN SUN (było to wiosną tego roku) to pani która tam pracowała "ostrzegała" żeby brać 1-2 minuty mniej bo lampy są wymienione. I faktycznie ostro jarały..
|
|
czytając to co piszesz widze że ty naprawdę masz problem z funkcjonowaniem swojej firmy.Nie możesz mieć żelu do nikogo ża to że ludzie idą tam gdzie im pasuje. A co do kosmetyków to jak byś sobie poczytała na forum zagranicznym to też byś wiedziała jakich sie kosmetyków uzywa . Ja osobiście choszę do LARYSY a kosmetyki kupuję przez internet i jest to naprawdę rewelacyjna marka używana na całym świecie. Zastanawia mnie czemu nie krttykujesz mnie za to że chodzę do innego Solarium niż twoje skoro uważsz je za najlepsze??
|
|
.ania... Po pierwsze a jakie ja rzeczy napisałem negatywne o solarium na Małachowskiego??????!!!! Wyrażam swoją opnie i mam prawo stwierdzić że to reklama. Po drugie na solarium nie chodzę!!! Po trzecie czytaj UWAŻNIE posty zanim cokolwiek napiszesz od siebie. A po czwarte sprawdz że każy ma innego neta, więc nie może tego pisać jedna i ta sama osoba. Rusz mózgiem miłosniczko solarim Nie Pozdrawiam
|
|
nikt tu nie krytykuje solarium tylko osobą która zaczeła te forum bo widać w jakim celu. Tu na forum przy użyciu kilku osób można kogoś zniszczyć a samemu zrobić sobie tanią reklamę. Ludzie sami wiedzą gdzie się opalać i bez takiego forum. A że to kama robi reklame to nawet dziecko by się domyśliło po takich wpisach.
|
|
skoro tak twierdzisz co co powiesz na to :)))))))
|
|
NAOMI !!!!! na Małachowskiego byłam tam, poprostu rewelacja pod kazdym wzgledem! * miła kulturalna obsluga i na poziomie -kawa, herbatka,czekolada do picia -po kilka rodzai kazdego * najlepsze kosmetki -ABACOSUN * świetny wystroj salonu i przytulny klimat * rewelacyjna muzyka nawet podczas opalania i to w każdej kabinie !!!!!!!! * bardzo mocne lampy!!!! TURBO !!! * kilka lóżek do wyboru NAWET STOJĄCE!! * takze rezerwacje telefoniczna maja!!!!!! sama to sprawdziłam o 21 zadzwonilam czy bede mogla przyjsc na opalanie i nie bylo z tym zadnego problemu mimo ze tylko maja oni czynne do 21. P O L E C A M N A P R A W D E W A R T O ! ! ! ! ! !
|
|
"piter1" mam ochotędo twojego solarium przyjsc a nie tylko do larysy ale zastanawiam sie czy waro ?/ bo co bedzie jak mi sie nie spodoba albo nie bedzie takiego efektu jaki ja bym chciala?? to zaczniesz mówic ze i ja z jakiegoś solarium :)
|
|
fakt uwielbiam uwielbiam opalac sie na solarium i nikt tego nie zmieni a ja wciaz bede szukac coraz to nowszych i lepszych standardów w solariach nikt mi tedo nie zabroni PROSBA do "piter1" co masz takiego do zachecenia mnie do przyjscia do twojego solarium to napewno przyjde i nie mowie ze nie zostane
|
|
Hehehe..... to teraz wiadomo .kama (---.lomza.mm.pl) .ania... (---.lomza.mm.pl) to jedna i ta sama osoba piszesz na innych celowo ... ponieważsama tak robisz... REKLAMUJESZ!!!!! słasne solarum....... Żenada Nie Pozdrawiam
|
|
dziewczyno żałosna to ty jesteś i zazdrościsz komuś bycia opalonym i tego że chodzi po solariach !!!!!!!!!!!!!
|
|
I po ostatnie- moja dyskusja z tobą dobiegła końca Nie jesteś warta uwagi pozatym domyślam sie że wyglądasz okropnie po tych solariach twarz zniszczonej staruszki. Ale cóż głupota małolaty.... nadzieja że kiedyś zmądrzeje. THE END. Nie Pozdrawiam
|
|
ot przykład osoby białej jak śmierć i zazdroszczącej innym ludziom tego co ładne i pięknę A TAK PRZY OKAZJI NIE OCENIAL LUDZI NIE WIDZAC ICH OD MAŁOLATY Z TWARZĄ STARUSZKI DLA OSOBY BIAŁEJ JAK ŚMIERĆ STRASZĄCEJ SWOIM WYGLĄDEM :)))))))) ŻĘGNAM NIE WARTA JESTEŚ PISANIA ANI UWAGI A TAK POZA NAWIASEM TO Z TĄ MAŁOTATĄ DO NIE BARDZO TRAFIŁAŚ :/ I NA TYM KOŃCZY SIĘ ROZMOWA Z TOBĄ
|
|
buhehehe.............................. jestem facetem jesli chodzi o scisłość geniuszko od siedmi bolesci hehehehehehehehehhe............................. RUSZANIE MÓZGIEM NIE BOLI !!! hehehehehehehehehehehehehhehehehehe.............................................. Nie Pozdrawiam
|
|
Bylam na solarim NAOMI i musze stwierdzic ze zadna rewelacja, wszedzie podobnie, moze z tym wystrojem to fakt podobalo mi sie. Z przykroscia musze stwierdzic ze faktycznie ktos robi reklame tego oto solarium. Jesli coś jest dobrego nie wymaga reklamy, ludzie sami ocenia. najbardziej zdenerwowalo to dziewczyne o nicku .ania... wiec odpowiedz nasuwa sie sama. nie boj sie jesli ludzie maja ochote chodzic do ciebie nie potrzebujesz reklamy a swoimi postami tylko ich zniechecasz.
|
|
czyli,ze ania to niby z jakiego Solarium?bo kama to naomi.ojej porobilo sie ;) po mojemu,nie zawsze ten co dobrze pisze o czyms jest jego wlascicielem,takze jesli chodzi o opinie negatywne,ze niby konkurecja;)To jest nasza ludzka mentalnosc,zeby pisac dobrze albo zle i wiecznie nam jest niedogoda;)dlatego badzmy troche madrzejsi i odpowiadajmy na pytania,ktore zadaja forumowicze,a zbedne kkomentarze zostawmy,bo to wszystko robi sie niesmaczne.pozdrawiam
|
|
o Jezu ludzie a co was obchodzi czy ktos sie reklamuje czy nie? Ja chodze i do Sudan Sanu i do Naomi, na prawde jest fajne i lamy nowe wiec swietne i mocne. Nie rozumiem was ja tez sie reklamuje w swoim fachu, a co! To znaczy ze nie jestem dobra w tym co robie? Jestem i to podtwierdzaja osoby, ktore trafiaja do mnie poprzez reklame, pojdziesz, sprawdisz czy ci odpowiada i wtedy masz porownanie. Sudan Sun istnieje juz jakis czas i jest dobre, polecane, sama tam chodze od paru lat, Naomi to nowopopwstajace solarium i tez chce jakos kjlientow zebrac. Nie rozumiem wiekszosci ludzi jaki by tu temat nie zalozyc to jesli wypowiesz sie dobrze- to zle, bo wlasciciel sie reklamuje, wypowiesz sie zle-to juz objazd, bo konkurencja odradza. Ludzie to po co te tematy zakladac? Zeby kazdy mial wypisywac, ze nie wie, ze nie ma zdania, bo cokolwiek innego powie to juz wjazd? Debilizm...
|
|
jesli ktos ma pytania dotyczace Solarium Naomi to prosze o pytania jestem właścicielką tego solarium i nie ja zamierzm robic sobie reklamy w czyms takim
|
|
a ja odpowiem na zadane wyzej pytanie,bez zbednych komentarzy ;) a wiec ja chodze do Sudan San na polowej i do Larysy, w zależnosci czy jestem u chlopaka czy u siebie;) bardzo fajnie,milo i sympatycznie,POLECAM ( JA NIE KONKURENCJA ANI WLASCICEL ZADNEGO solarium) zwykla klientka;)
|
|
zgodzę sie z Tobą mandrzejczuk że masz racje o reklamie, że każdy ma do tego prawo. Tylko reklamując siebie nie można zle wypowiadać o konkurencji, jest to nawet karalne. Klienci sami wiedzą gdzie chodzić i bez takiego forum.
|
|
a ja właścicielka a jak ktoś nie potrafi sie w prost zapytac kogoś to tak póżniej wychodzi
|
|
sundamsunsamsu do Afryki idź se
|
|
Ja pitole, czy niektóre z was mają użytkowników tego forum za IDIOTÓW ??? Przecież ta kryptoreklama aż bije po oczach !!! Lepiej wypadłabyś/byście robiąc tak jak better - wzmianka o nowym punkcie usługowym itd. bez żadnego owijania w bawełnę i czarowania forumowiczów. ŻENADA !!! PS Tak, jestem z 'konkurencji" hehehe... _________________________________________________________
|
|
ma śa kra z tymi Waszymi reklamami i całym tym wszystkim MA ŚA KRA!!!!!!!!!!!!!! Ga-ga
|
|
cyrk, stara baba robi szczeniacka reklamę a wystarczy zwykłe ogłoszenie, trochę zyczliwości,uśmiech, odpowiednia czystość i ceny maja
|
|
Po co wam te solaria, za kilka lat będziecie latać po kosmetyczkach i usuwać zmarszczki ! Niestety zmiany są często nieodwracalne.
|
|
czerniaka podostajecie
|
|
A ja dzis znow pojde do Naomi! Bo lubie te opalaczki!
|
|
kama szrama i h0j
|
|
wystarczy spojrzeć reklama jak nic , mi osobiście nie podoba się w Naomi a to jest tylko moje zdanie anio1
|
|
Czesio nie uzywaj mojego nicku. Przeczytalam caly post, ewidentna reklama, ale bede dalej tam chodzic, przyzwyczailam sie do obslugi, babki sa zawsze mile, usmiechniete, dobre lampy maja.
|
|
zdecydowanie polecam NAOMI.
|
|
dobre solarium
|
|
h0j
|
|
DOBRE LAMPY MAJA NA TWARZY :))
|
|
o tak, właśnie dziś tego doświadczyłam :) lampy na twarz są zajebiste.
|
|
o jaa .. teraz na TYM forum to już nie można się spytać o nic bo zaraz : REKLAMA I REKLAMA , później tylko wszyscy naskoczą na osobę i co możnaa powiedzieć ? NIC bo i taak się kłamie i reklamuuje .. CHOREE ;/
|
|
bless chodzilo mi o to ze dobre lampy z ich twarzy hehe :D
|
|
haha no to źle zrozumiałam :P
|
|
Dla mnie to zupełna głupota zakładanie takich tematów. Nie mogłaś poprostu napisać "zapraszam do solarium naomi, pracuję tam i zachęcam do skorzystania?" lub "co myślicie na temat tego solarium, pracuję tam i chciałabym poznać wsze opinie"? A tak zrobiłaś sobie antyreklamę i masz odwrotny skutek. Moim zdaniem solarium Naomi jest całkiem niezłe, byłam tam kilka razy, bardziej jednak podoba mi się w SudanSun.
|
|
ludzie opanujcie sie jak sie pochwali to *** wlasciciel albo rodzina, a jak sie odradzi to drugi *** bo konkirencja, i tak zle i tak nie dobrze
|
|
ja od kilku lat chodziłam do sudan sun bo było to najlepsze solarium w mieście ale ostatnio się rozczarowałam na prawdę maja stare lampy które nie opalają przekonałam się o tym już kilka razy wiec już więcej tam nie pójdę. mam nadzieję że przeczyta to właściciel i zrobi coś z tym bo na prawdę nie warto tracić klientów a konkurencja jak widać nie śpi.
|
|
sloneczko, ale ty ********.
|
|
poje*ana ;]
|
|
:)
|
|
:) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
SUDAN SUN RZĄDZI !!!
|
|
tylko szmaty chodza do solarium
|
|
Ty to jestes jakas nie normalna kobieto...proponuje udac sie do psychiatry ,bo masz powazny problem z glowa...szczebiotka napisał(a):
|
|
*** wbic w te solarium i tyle
|
|
skora niszczy sie -negatywnie
|
|
Chyba w Naomi obsługa się zmieniła ???
|
|
tak obsługa się zmieniła, już tam nie pracuję :D ! Wasze kłótnię są bez sensu, każdy z was musi sprawdzić solarium i przekonać się do któregoś. Różne są gusta i upodobania, dla jednych będzie odpowiadało solarium na małacha dla innych na bema itp. Pracowałam w Naomi więc mogę powiedzieć tylko tyle, że było ok. lampy jak lampy :) i tu ktoś ma rację bo zamiast zachęcić do Naomi to raczej skutek wyszedł tej osobie odwrotny.
|
|
Naomi byłam polecam tylko i wyłącznie łóżko nr 1 , Sudan Sun kiedyś było zdecydowanie lepsze.W Łomży jest naprawdę duży wybór solarium także jest w czym wybierać :) Jak dla mnie najlepsze u Szaka :)
|
|
ja też chodzę do szaka :) jest dobre.
|
|
3q to naszczęście że tam już nie pracujesz aż tak nie dobrze tam idzie na dwie zmiany czy tylko jedna ?? Mi odpowiadało na ks anny ale zlikwidowała Pani albo przeniosła nie byłam po nim czerwona na buraka a gdzie jest te szaka teraz musze wyrównać opalenizne wiadomo jak to teraz bluzka się odznacza jak słonko przygrzeje :)
|
|
hmm to co się dzieje na rynku pracy to chyba nie muszę pisać z tego co mi wiadomo to stoi tam właścicielka. ;| a solarium u szaka mieści się na kazańskiej w tych domkach jednorodzinnych :)
|
|
byłam raz to przewineła się taka blondynka niska pulchniutka może jakaś rodzina .. .Na rynku pracy dzieje się tak że lepiej się nie wypowiadać :) Wybiorę się tam zobacze może mi podpasuje bo w sudan san troche dziwne teraz te łozka
|
|
wyjdz na słońce przygłupie
|
|
a no to wiem kto to :P przejdź się tam, może akurat podpasują Ci te solarium. :) hmm co do słońca, to nie każdy lubi się wylegiwać godzinami. Wszystko jest dla ludzi z umiarem.
|
|
a przede wszystkim nie każdy ma na to czas ,żeby leżeć całymi dniami na słoneczku.Solarium 10 min i człowiek ładnie opalony:) Może to Pani właścicielka ?:)
|
|
nie to nie jest właścicielka. :) tam była młoda dziewczyna.
|
|
widocznie kogoś zatrudniono ale na słoncu nikt na waleta nie bedzie lezał
|
|
SUDAN SUN jest ok, tylko Panie nie uprzedzaja o zmienionych lampach i czlowiek jest nastepnego dnia nie do wyjscia
|
|
Solarium to głupota, nie wiem po co niszczyć sobie skórę. Sądzę, że lepszym rozwiązaniem jest chociażby używanie kremu samoopalającego z HB. Nie zostawia plam, nadaje skórze ładny kolor.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |