Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Audi 80 zablokowana maska |
Kto w łomży zrobi ? zablokowała się nie mogę otworzyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Audi 80 zablokowana maska |
Łom.
|
|
no dzięki wielkie pomogles
|
|
chyj z tym zenchem
|
|
miałem podobny problem w punto urwała się linka i musiałem wiercić dziury w masce ale przejedz się do jakiegokolwiek mechanika może coś poradzi
|
|
Trzeba otworzyć maskę i naprawić zamek lub wymienić linkę.
|
|
Bez kitu jakie porady. Ja bym Ci radził zobaczyć jak idzie ta linka (np w innej Audi) i samemu próbować otworzyć, a jeśli Tobie nie chce się "babrać" to mechanik lub poszukaj na jakims forum może tam cos napiszą (Audi 80).
|
|
A ja Ci poradzę :-). wjedz na kanał, odkręć tą osłonę pod silnikiem i spróbuj jakimś cienkim prętem ogiąć tamten zamek tak żeby sie otworzył. Mialem to samo w skodzie i nie bylo problemu tylke że tam jest mniejszy silnik i lepsze było dojście.
|
|
Wpisałem w google: AUDI 80 zacięta maska i taka strona wyskoczyła... http://www.audi80.pl/b3-b4-nie-otwiera-sie-maska-vt14656.htm Mam nadzieję, że Ci się przyda. Czasami warto zagooglować niż użerać się z debilami na tym forum. Pozdrawiam. _________________________________________________________
|
|
Mialem to samo... wiesz co zrobilem? wyjolem kierunek i dostalem sie do linki od paski, pociagnolem za nia i sie otworzyla :) wiec pokombinuj :)
|
|
Mialem to samo... wiesz co zrobilem? wyjolem kierunek i dostalem sie do linki od maski, pociagnolem za nia i sie otworzyla :) wiec pokombinuj :) OD STRONY KIEROWCY :) oczywiscie :P a tak wogole to Sprzedam Audi 80 B4 1993r. stan bardzo dobry :) gaz 2.0 w benzynie chodzi, czerwony najszybszy woz w miescie :) pisac na marcinlolek@o2.pl
|
|
Zapraszam do mnie !!!!512 148 226 elllooo
|
|
Dlaczego audi80 nazywają gnojowozem? Czy dlatego, że jeżdżą nim gnoje, czy też dlatego, że wozi się nim m.in. gnój? Pytam poważnie, bez obrazy... Pozdrawiam.
|
|
Dlatego ze Cie na nie, nie stac i chodzisz z buta, albo golfem 3 jak pozyczysz od kolegi z wioski :) BLM :) pozdrawiam :)
|
|
najpewniej od spodu jeszcZe jak nie masz osłony pod silnikiem to wystarczy sie polozyc pod zderzak i pretem podwaz ,kiedys jak mialem 80 to mi sie linka urwała i wlasnie tak zrobilem
|
|
a co do wozenia gnoi audi to nonam20 masz racje pewnie dlatego tak pisze a tak wogole to jak ja 11 lat temu kupowalem 80 10letnio za prawie 20 tys i wcale nie w super stanie to malo kogo bylo stac i zaden malolat nie siedzial w niej za kierownica
|
|
JEBAC ZAZDROSNIKOW :) Adamus ty tam Audi pewnie jeszcze nie jezdziles a jak jezdziles to tam z tylu ;) wiec wiesz :) jjak sie przypucujesz troche, to cie przewioze :)
|
|
no nie idzie mi wszystkiego próbowałem
|
|
To poco siadałeś dupo na maskę ? xD
|
|
żebyś się pytał ?
|
|
Podjedz do Miliszkiewicza, napewno pomoże.
|
|
Poziom dyskusji w związku z tą sytuacją wskazuje na niekoniecznie wysoki poziom intelektualny respondentów , którzy chcą przy tej okazji załatwiać swoją prywatę . Potwierdza także słuszność G , B. Shawa , który rzekł swego czasu : " Ludzkość cierpi nie na niedostatek wody , ale na nadmiar idiotów " .
|
|
No poczytać niektórych posty to zal. Zazdrosc ?
|
|
Bez obrazy, ale Audi 80 to oni Ci raczej nie zazdroszczą, tu po prostu chodzi o zwykłe chamstwo i możliwość obrażenia innych i pokazania siebie jako wielkiego kozaka na forum. Takie jest moje zdanie na ten temat.
|
|
Potrzebujesz sztywnego stalowego drutu. Musisz kombinować przez grill... Kiedyś przerabiałem to wielokrotnie :)
|
|
Ja raz miałem taką sytuacje, że nie mogłem otworzyć maski. Zamówiłem samochód z HDSem. Trzeba delikatnie złapać za maskę i z całej siły ciągnąć do góry. Nie patrzeć, czy maska się gnie czy nie. Na pewno puści.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |