Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Body piercing |
Witam wszystkich! Czy ktoś z was wie gdzie w Łomży można przekłuć sobie nos???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Body piercing |
Ja sobie przekuwałam nos na długiej obok rossmana
|
|
dzięki za informacje:)a ile zapłaciłaś?bo wiem,że w innych miastach ceny wahają się w granicach 100-150zł.
|
|
aguska 18: kolczykownice chyba na dole w urzędzie wojewódzkim reklamują! Aneczka: to w końcu na co sobie ten nos przekułaś? U kowala? ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Aaaaaaaaałłłłaaaaaaaaa, jak czytam takie posty, to od samego czytania już mnie boli! Twarde te kobity, a jakie wytrzymałe skubane...
|
|
No właśnie, jakie wytrzymałe... i jak śmiesznie potem wyglądają z tymi kolczykami w nosie - tak samo przecież kolczykuje się krowy ... bleee ... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Moim zdanie body piercing to nic złego i nie prawdo że źle wyglądają czy wyglądają jak krowy, wiekszość z nich wyglądaznacznie lepiej niż bez kolczyka.
|
|
Bez obrazy ale wiem ze byki sie kolczykuje w nos ale ludzi ? dziwne na pępku to jeszce rozumiem :P pozdrawiam (bez obrazy)
|
|
Co chcecie? Ja tam uważam, że jak ktoś ma ochotę, to się kolczykuje, jak nie to nie i tyla :) Pozdrawiam walentynkowo i całuśnie :* :) NiemoralnieNormalna
|
|
EEE każdy ma inny gusta to prawda ale kolczykować sie tatuować i co jeszcze ?
|
|
Najlepiej to kupic sobie w aptece cieniutka igle (taka na strzykawke, waciki do dezynfekcji i samemu sobie zrobic taka dziurke w nosie..
|
|
666 cieniutka igła jest za cieniutka :] , a Aguśka18 ja za przekucie noska dałam 50 zł i jestem naprawde zadowolona :) nawet się zastanawiam czy pępka sobie nie przekuć ;) hehehe Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |