Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciepla woda |
Czy wiecie, ze w godzinach nocnych nie ma cieplej wody? Wstaje w nocy, chce przemyc dziecko, a z kranu z ciepla woda leci lodowata woda. Wiec musze gotowac, bo takim lodem dziecka nie umyje.Rozumialabym, gdyby to zdarzalo sie okazjonalnie, ale tak jest co noc i juz mnie wkurza!!!Czy to nie jest nabijanie nas w butelke, skoro place za ciepla a dostaje zimna wode???Sprawdzcie sami, od okolo 2 do 5 nie ma cieplej wody na osiedlu jantar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciepla woda |
ale to nic nowego-w perspektywie jest tak juz od dawna... a osiedle jantar to ktora spoldzielnia?
|
|
lomzynska spoldzielnia mieszkaniowa. Ale czy to jest calkowicie legalne??? Skoro place za ciepla wode to chcialabym ja miec...
|
|
czy legalne???tego nie wiem....ale faktem jest ze tego typu "zasady" sa uchwalane i zatwierdzane przez zarzad spoldzielni i rade mieszkancow. takie tematy juz byly kiedys poruszane tu na forum i do tej pory mieszkancy LSM nie narzekali na brak cieplej wody noca-moze i w LSM sa teraz zmiany i bedzie tak jak w perspektywie....chcac umyc dziecku pupe trzeba miec przygotowana ciepla wode w termosie.....
|
|
Ciepła woda jest cały czas tylko w pionach nie ma cyrkulacji
|
|
zgadzam się, ciepła woda jest tylko trzeba na nią chwilę poczekać. Musi zlecieć ta chłodna woda i potem jest już gorąca. Nie wiem jak to działa ale tak jest odkąd pamiętam.
|
|
to pompę do cyrkulacji wody wyłączają na noc? bez sens
|
|
w zaleznosci od pietra ta "chwila" moze troche potrwac a licznik sie kreci.... z tego co mi wiadomo to w perspektywie i to spuszczanie przez chwile nic nie pomoze...
|
|
to chyba w domach jednorodzinnych. w perspektywie wody ciepłej nocą nie ma i nie będzie. dostarczanie ciepłej wody spowodowałoby dość duży wzrost stawek za wodę (a właściwie za jej podgrzewanie), a spółdzielni nie stać żeby dokładać do biznesu. mycie pupy lepiej odłożyć na rano
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |