Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
C.T.G. NIE PRZESZLI:( |
Co wy na to?? I jak wam się podobał ich występ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: C.T.G. NIE PRZESZLI:( |
ogólnie nic specjalnego nie pokazali...
|
|
Kuba dokładnie powiedział to co myślę...
|
|
jednym słowem lipa...na castingu byli zajebisci,ale i tak daleko zaszli...atrakcja w wystepie to koles z "mówiacym brzuchem" :p
|
|
Mi się podobał. Ale przyznam rację Wojewódzkiemu że Polacy nie mają gustu wybierają innej narodowości wokalistę który wykuty na blache tekstu wychodzi na scene i śpiewa nie powiem że najgorzej ale powinniśmy wspierać nasz talent.
|
|
to była prawidłowa lekcja WF nic więcej. A jakby mi sie przysnił taki pomysł z tym gramofonem to bym po obudzeniu powiedziała koszmar. Nie można jednak przyznać ,że to co ci Panowie potrafia jest jednak wyraźnie ponad przeciętność ale niestety artyzmu w tym nie ma. Ja radzę bardziej popracować nad artystyczną stroną wystepów , więcej tańca mniej ulicznej gimanastyki. Panu który zajmuje się tym zespołem polecam film Hair. Prosze sobie popatrzeć co to jest taniec i jak można ciałem pracować i wykorzystac je w tańcu. Dina
|
|
a co to rasizm??? co za róznica trzeba umiec tez przegrywać...co tu wspierac jak łomżyniacy nic nie pokazali,a mieli zaskoczyc czym??? chyba niczym... na castingu byli zajebisci...teraz wystep ich w finale to lipa :P ale zycze im wszystkiego najlepszego i powodzenia...
|
|
Dina popieram...masz racje :) pozdrawiam
|
|
W tamtym tygodniu była grupa taneczna która pokazała super akrobatykę na podstawie filmu "Tarzan" Super im to wyszło. Natomiast nasze ziomki pokazali tylko taniec i swoje umiejętności. Ale nie było źle. Wysłałem dwa smsy na nich:)
|
|
ten cały mam talent to jeden wielki syf, niech to się nazywa śpiewaki i git. Ludzie którzy coś ciekawego pokazują nie przechodzą bo przecież lepszy jest śpiewak. porażka, dzisiaj mieliśmy kolejny przykład chłopak bawi się piłką, ale po co ma dalej przechodzić, jak lepszy jest kolejny śpiewak...
|
|
tanczyli do dobrej nuty ale nic specjalnego nie pokazali
|
|
MIĘDZY BOGIEM A PRAWDĄ, TO NAJLEPSZA BYŁA WOKALISTKA ANIA GOGOLA . BARDZO DZIWNE, ŻE NIE PRZESZŁA ...
|
|
Najbardziej szkoda mi Ani Gogoli, no ale coż Kuba powiedział prawdę, jeżeli chodzi o gust Polaków :)) A co do naszych...hmm to co pokazali, to było zdecydowanie za mało na finał ;) ale fajnie, że zaszli tak daleko!
|
|
Śpiew gra na instrumencie, śpiew, gra, śpiew... można oszaleć
|
|
kiszka kiszka ale czego sie spodziewadć po smiesznym Kislu Do dupy i do domu! Smiechu Warte!!!
|
|
to było do przewidzenia
|
|
Sms'a wyslalam... choooć... tak jak napisali forumiarze wyzej nic ciekawego procz tanca brzucha nie bylo...szkoda, bo liczylam na wiecej. Mimo wszystko jednak życzę im powodzenia i dalszej owocnej pracy ;)
|
|
zadowolona, marek kisiel w przeciwienstwie do ciebie cos osiagnal i robi to co lubi, moze pochwalisz sie w czym ty jestes dobra ze masz czelnosc oceniac ludzi
|
|
śmiać mi się chce jak sobie przypomnę jak w wywiadzie przed programem mówili że zaskoczą widzów... Nic takiego nie było co mogło zaskoczyć...
|
|
Trzeba przyznać że chłopaki talent mają. Nie wiele osób tak potrafi tańczyć. Ale nie było tego SHOW. Żeby pokazali coś odlotowego wtedy może i by przeszli
|
|
to nie powinno sie nazywac Mam Talent tylko Umiem spiewac, sory ale spiewac kazdy umie czasem lepiej czasem gorzej, ale spiewu mozna sie nauczyc, talent to jest cos co nie kazdy potrafi, np. chlopak z pilka, a jak juz sie trafil ktos z rewelacyjnym glosem to nie przeszedl, tak jak ania gogola, czy dziewczyna ktora wogole do finalu nie przeszla z poprzednich castingow, Kasia chyba, jedynie kto mnie spiewem zaskoczyl to Jessica i anna Teliczan jak dobrze pamietam nazwiska
|
|
Szkoda Ani Gogoli :( , widziałem ją już w finale ... ale naród zadecydował inaczej ... Łomżyniacy niestety nie stworzyli tego SHOW ... Niesamowicie się cieszę że jeden z moich faworytów przeszedł - Marcin Wyrostek ... jest zajebisty! Ma talent ... Żałuje też że nie znalazło się miejsce dla Krzysztofa Golonki , cóż ... Swoją drogą z Mam Talent zrobił się program Jak Oni Śpiewają :( nie mam nic do wokalistów ale to nudne ... Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
żenada. nie pokazali nic specjalnego. na castingu byli o niebo lepsi. teraz żałuję tych dwóch sms'ów, które wysłałem na nich ;]
|
|
I tak by nie mieli szans Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Panowie było super ,tak trzymać mam wrażenie że ci najbardziej krytykujacy nigdy nie przechodzili nawet w poblizu studia telewizyjnego .No pochwalcie sie co umiecie , pewnie nic tylko krytyka .C.T.G. trenujcie dalej to co osiągneliście jest i tak wysoko ponad poziom co niektórych wypowiedzi.Trzymam kciuki za wasze następne starty
|
|
Autor: zadowolona (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-11-09 22:52 kiszka kiszka ale czego sie spodziewadć po smiesznym Kislu Do dupy i do domu! Smiechu Warte!!! Czemu wiec sama nei poszlas/es na Casting?? Nie znam Kisla, ale cos robi w tym miescie i chwala mu za to. A skoro bylo to dla Ciebie smiechu warte, to w nastepnej edycji chcialbym zobaczyc Ciebie jak pokazujesz to co potrafisz. Ogolnie to nikt ich nie ocenil zle - wiec wystep byl poprawny.
|
|
dobrze ze nie przeszli. ile to mozna ogladac rozwydrzone mordy skaczace po parkiecie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
w głosowaniu widzów Gogola zajeła 4 miejsce Martinez 3 a Golonka 2 . Jednak wiadomo było ze jak w decyzji Jurorów kuba byl za martinezem a Gosia za Golonką to jasne byłoże Agnieszka bedzie za Martinezem bo ona zawsze jest za wokalistą. Co do CT Group szału nie było wiszacy nad sufitem byli dużo lepsi . Stąd miejsce CT 3 od konca niespełna 4% głosów ...Zaufanie to potega....
|
|
Jak ludzie z Łomży nie głosują, to dziwne, że chłopaki mają przejść dalej lub zająć lepsze miejsce. Nie miałem pojęcia, że w naszym mieście jest grupa taneczna z sukcesami na skalę światową. Robią to co lubią i robią chyba dobrze, skoro ich w świecie doceniają. Inną sprawą jest, że chłopaki trafili na silną konkurencję. W tej edycji nie było słabych. Każdy uczestnik był dobry. Żeby przejść dalej trzeba było mieć poparcie telewidzów. Tego głownie zabrakło. Wysłałem 15 sms i mimo to nie żałuję.
|
|
Z całym szacunkiem dla ich pracy ale nic niezwykłego podczas tego wystepu nie pokazali, zainteresowani tego rodzaju "wygibasami" wiedza co mam na myśli. Ale mimo wszystko wielkie ukłony za całokształt ! ten program nie jest miarodajny praktycznie od początku odpadają "talenty" a zostają PROFESJONALIŚCI ,,,legunowie czy wyrostek sercem byłem za gogola mimo ze występ dziś widziałem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |