Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szafa grająca |
Jako że mam dzisiaj przemiły nastrój, to postanowiłam Was nim zarazić, wrzucając dwa grosze do szafy grającej i specjalnie dla Was: "Alarm Call" Bjork :) a jak ktoś ma inne propozycje, to serdecznie zapraszam :) NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szafa grająca |
dzis rano w jakims radiu lecialo, nie pamietam w jakim - przerzucalam programam w samochodzie... Europe -The final countdown... ehhh co za muzyka glosniki na szczescie wytrzymaly:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Dla mnie utworem, który zawsze mnie pozytywnie nastroi to Sunrise zespołu Simple Red.
|
|
To w takim razie ja poproszę również o Bjork, utwór Isabel, w nieco zaskakującej wersji z mało popularnej płyty Islandki - Telegram.
|
|
A może coś Edith Piaf?
|
|
evaa: polecam cover ww. hiciora w wykonaniu kapeli Norther...prawdziwy ogień ;) pozdr. np. Ozzy Osbourne & Dweezil Zappa - Stayin' Alive
|
|
Może nie jest to Mój wiek do dyskusji o Waszych przebojach, ale nie wszyscy mają te same upodobania. Dlatego też dla tych co są troszeczkę znerwicowani polecam płytę Mazurki i Polonezy Chopina w wykonaniu Riki Miyatani. Działa to na Mnie uspakajająco. Jest to emeryckie 2 grosze do "forumowskiej" grającej szafy. POZDRAWIAM.
|
|
Polecam rowniez do wieczornego sluchania w grajacej szafie: Pod buda - Nieprzenoscie nam stolicy.... i Lecz poki co zyjemy:) Sztywny pal azjii - Loze w kolorze czerwonym Emigranci - na falochronie algeroth slyszalam, slyszalam tez wiecej czad-coverow: Heavydance, Toscana, Black Ingvars - kazdy na swoj sposob urlokliwy zwlaszca ten ostatni zupelnie w innym stylu:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Kojarzycie Nicka Cave'a? Więc na deser: Nature Boy :) Znów dwa grosze :) NiemoralnieNormalna
|
|
Polecam także koncertową wersję The Wall - Pink Floyd, czad aż miło.
|
|
Pink Floyd hmmmm;))) dwa grosze: szanty - zimowa nadzieja - EKT Gdynia - cos na dzis...i jutro... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
A jaka piosenka będzie lecieć jak wżuci sie 2 zlote ?
|
|
Ptysiu! "Do zakochania jeden krok". Pozdrawiam.
|
|
Ja bym chcial żeby mi zagrala ta szafa cos nowszego np. jakis dobrzy hip-hop
|
|
A gdzie znajduje sie dokładnie ta szafa ?
|
|
W sumie hiphop też może być bo jakby nie patrzeć to ta szafa jest otwarta na wszystkie gatunki muzyczne, Ptysiu. Szafa znajduje sie, jak widać, tutaj, na forum :) To teraz coś Depeszów, na przykład Dream On :) NiemoralnieNormalna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |