piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podwyżka opłat za użytkowanie wieczyste- Urząd Miejski

Otrzymałam dziś wypowiedzenie umowy za użytkowanie wieczyste, wraz z informacją o podwyżce opłaty. Można się zgodzić z tym, że podwyżki się zdarzają, bo wszyscy szukają pieniędzy, ale dlaczego od razu o 340 %. To chyba najwyższa podwyżka % jaką widziałam. Czy też myślicie, że 340 % to jednorazowo zbyt dużo, by jakiś rzeczoznawca kosztem ludzi zrobił dobry biznes, bo jasnych przepisów dotyczących naliczania takiej opłaty nie ma?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podwyżka opłat za użytkowanie wieczyste- Urząd Miejski

Nie wiem dlaczego ciebie urząd potraktował ulgowo, bo ja dostałem podwyżkę o 530 %. Ja mam to już za sobą. Jeżeli chcesz oszczędzić nerwów to napisz do mnie maila , może coś ci się przyda z tego jak ja to rozwiązałem.

Jestem bardzo zainteresowana Twoimi doświadczeniami. Dziś dostałam podwyżkę o 400%!.Może są jakieś szansę by nie dać się zdziercom.
magda

mmm

A potem się dziwią, że ludzie budują się na terenach gmin ościennych (Piątnica i gmina Łomża) - Tam jest szybciej i do tego taniej. Nie ma może asfaltów i takiej infrastruktury ale świeże powietrze i duże działki jak ktoś chce biznesik kręcić. Jak biznesik wypali to wtedy nawet samemu drogę sobie można uszykować :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org