Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja poszukuje sprawcy wypadku |
Ciekawy jestem kto pisze te artykuły?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja poszukuje sprawcy wypadku |
Właśnie, może wejdzie na forum i się dowie że jest poszukiwany.
|
|
Jakiego wypadku ? O co chodzi ?
|
|
Przeczytaj na 4 lomża, tylko czytaj uważnie.
|
|
Dzięki . Aczkolwiek nie bardzo to jest jasne . Tam piszr , iż potrącenie nastąpiło poza przejściem dla pieszych , nieco dalej zaś , że mężczyzna został potrącony na przejściu dla pieszych . Czyli właściwie gdzie ??. A może ten szmochód nie był biały , tylko np. czarny ?
|
|
To gdzie go w końcu potrącił na przejściu czy poza przejściem?. CZ jak zwykle wspiął się na wyżyny sobie znanej logiki.
|
|
Nadal nie wiemy gdzie . A przecież 'na przejściu " czy " poza przejściem " to dwa różne paragrafy kk !
|
|
Jak to się stało , że nagle zginął post , w którym pisałem , że dwa różne miejsca zdarzenia to dwa różne paragrafy kk ? Czy ktoś wie coś o tym ?
|
|
Nie zginął ,u mnie jest.
|
|
Całe szczęście . To dzięki Tobie wrócił na miejsce .
|
|
Zauważcie , a jak cudowny sposób uległ zmianie artykuł o tym wypadku ... amoże w następnej jego wersji będzie pisało , że ten wypadek miał miejsce poza Łomżą ?
|
|
no tylko że znowu autor mija się z prawdą, jednak to było na przejściu: http://podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=315&idart=4310
|
|
Czyli ztego , co pisze M@ster wynika , że sprawa jest mataczona , wyjaśniana pokrętnie - wręcz na granicy prawa !
|
|
przyznam sie... to ja prowadzilem. ale bylem po litrze z kolego i sie nam spieszylo na imieniny kolegi. poza tym to wszystko przez ten radiowuz. zajechal nam droge i przed pieszym nagle odbil i zobaczylem go w ostaniej chwili. nie oplacalo sie chamowac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |