piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
weterynarz dla yorka

może ktoś doradzi który weterynarz zna się na yorkach ,chodzi mi o pierwszą wizytę i jakieś szczepienia i badania

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: weterynarz dla yorka

Leończak na ul Hipokratesa , bylismy tam z naszym Yorkiem, bardzo dobre podejście do psiaków, więc tam możesz się śmiało wybrać

Bardzo dobrym specjalistą d/s małych zwierzaczków jest szef "Oazy " - ul. Wojska Polskiego [niedaleko kościoła ] .

pies ma 9 tygodni,wczoraj go kupiliśmy nie miał żadnych szczepień i nie wiem kiedy powinna być pierwsza wizyta
dzięki za adresy:)

W tym wieku pies powinien być już być po jednym szczepieniu. Więc do weta raz raz :) A nie ma co szukać specjalisty dla yorka, bo są one teraz tak powszechne, że nie da się nie znać rasy. Trzeba znaleźć dobrego weta i moim zdaniem dwaj najlepsi już padli wyżej.

zdecydowanie Leończak :)
bardzo sympatyczny i pomocny

Leończak na Hipokratesa zdecydowanie polecam !

Karpiński na Krótkiej.

karpinski ?? w zyciu !! zabil mojego kota i malo brakowalo i psa by tez zabil!!! odradzam

Serduszko 1985
Napisz bardziej szczegółowo co się stało.
Ja ze swoimi kotami zawsze tam chodziłem.Do tej pory było wszystko OK.
Teraz się wybierałem z nowym kotem na sterylizację ale mnie ta Twoja wypowiedź powstrzymała.Kot kosztował 2 tys.,więc się teraz obawiam.

br1

Mi też karpiński zabił psa!!! To nie weterynarz to psychopata!!! ODRADZAM.
Natomiast Leończak jest wspaniały, zajmuje się moimi dwoma psami. Kiedys nawet znalazłam Psa potrąconego przez auto. Wyleczył biedulka i nie wziął za to ani złotówki. Jest wspaniały

br1 jeśli chcesz dobrą sterylizację to idź na Hipokratesa do Leończaka, co tu dużo mówić, to chirurg... Karpińskiego odradzam, leczy zwierzęta tygodniami, robi duże ilości zbędnych badań (bo się za nie płaci), do tego lubi eksperymenty. Dużo znajomych mi osób w tej chwili od niego ucieka.

Mi Karpiński tez leczył psa i zdechł. Polecam Leończaka.

P.A.
Dziękuję.
Twoja wypowiedź i innych przekonała mnie do zmiany weterynarza.
Mam nadzieję,że nie będę tego żałował.

br1

Witam

u Karpińśkiego jak byłem z moim psem który został pogryziony po oględzinach stwierdził, że pies nadaje się tylko do uspania, całe szczęście, że kochanemu pieskowi na ratunek przyszedł mój rozsądek i poszedłem do innego WETA który zaaplikował mu zastrzyk i piesek jeszcze długie lata żył w szczęściu i zdrowiu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org