Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
weterynarz dla yorka |
może ktoś doradzi który weterynarz zna się na yorkach ,chodzi mi o pierwszą wizytę i jakieś szczepienia i badania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: weterynarz dla yorka |
Leończak na ul Hipokratesa , bylismy tam z naszym Yorkiem, bardzo dobre podejście do psiaków, więc tam możesz się śmiało wybrać
|
|
Bardzo dobrym specjalistą d/s małych zwierzaczków jest szef "Oazy " - ul. Wojska Polskiego [niedaleko kościoła ] .
|
|
pies ma 9 tygodni,wczoraj go kupiliśmy nie miał żadnych szczepień i nie wiem kiedy powinna być pierwsza wizyta dzięki za adresy:)
|
|
W tym wieku pies powinien być już być po jednym szczepieniu. Więc do weta raz raz :) A nie ma co szukać specjalisty dla yorka, bo są one teraz tak powszechne, że nie da się nie znać rasy. Trzeba znaleźć dobrego weta i moim zdaniem dwaj najlepsi już padli wyżej.
|
|
zdecydowanie Leończak :) bardzo sympatyczny i pomocny
|
|
Leończak na Hipokratesa zdecydowanie polecam !
|
|
Karpiński na Krótkiej.
|
|
karpinski ?? w zyciu !! zabil mojego kota i malo brakowalo i psa by tez zabil!!! odradzam
|
|
Serduszko 1985 Napisz bardziej szczegółowo co się stało. Ja ze swoimi kotami zawsze tam chodziłem.Do tej pory było wszystko OK. Teraz się wybierałem z nowym kotem na sterylizację ale mnie ta Twoja wypowiedź powstrzymała.Kot kosztował 2 tys.,więc się teraz obawiam. br1
|
|
Mi też karpiński zabił psa!!! To nie weterynarz to psychopata!!! ODRADZAM. Natomiast Leończak jest wspaniały, zajmuje się moimi dwoma psami. Kiedys nawet znalazłam Psa potrąconego przez auto. Wyleczył biedulka i nie wziął za to ani złotówki. Jest wspaniały
|
|
br1 jeśli chcesz dobrą sterylizację to idź na Hipokratesa do Leończaka, co tu dużo mówić, to chirurg... Karpińskiego odradzam, leczy zwierzęta tygodniami, robi duże ilości zbędnych badań (bo się za nie płaci), do tego lubi eksperymenty. Dużo znajomych mi osób w tej chwili od niego ucieka.
|
|
Mi Karpiński tez leczył psa i zdechł. Polecam Leończaka.
|
|
P.A. Dziękuję. Twoja wypowiedź i innych przekonała mnie do zmiany weterynarza. Mam nadzieję,że nie będę tego żałował. br1
|
|
Witam u Karpińśkiego jak byłem z moim psem który został pogryziony po oględzinach stwierdził, że pies nadaje się tylko do uspania, całe szczęście, że kochanemu pieskowi na ratunek przyszedł mój rozsądek i poszedłem do innego WETA który zaaplikował mu zastrzyk i piesek jeszcze długie lata żył w szczęściu i zdrowiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |