piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AMSTAF ITP

Czy wszyscy ludzie uwazaja ze psy rasy amstaf lub podobne rasy sa naprawde takie (ZLE)...???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AMSTAF ITP

A to to potwierdza daje link :http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3836425

dla mnie ludzie nie wiedza co mowia !!!

nie prawda...

Zwierzę nigdy nie jest złe . Zły może być jedynie człowiek , który je tak albo inaczej kształtuje . Znam amstaffa , który towarzyszy choremu dziecku na wózku !

Wlasnie ja tez mam amstafa i jest bardzo dobrym psem nigdy bym nie powiedzial cos takiego...Pies bedzie taki jakiego go wychowasz

Psy tego typu mają w naturze agresję, a odpowiedni właściciel musi go ułożyć tak aby ją stłumić jak najwięcej. Psy nie są złe same z siebie, wszystko zależy od właściciela. Nie ma się co dziwić, że psy tego typują mają taka opinię skoro zajmują się nimi ludzie, którzy chcą psem szpanować i sami nie wiele sobą reprezentują (są też odpowiedzialni i poważni). Amstaf itp to nie pies dla dresa, to pies dla ludzi z wyobraźnią, odpowiedzialnych, myślących za siebie i za psa.

większość zauważyłem, ma te psy żeby sobie podnieść +10 punktów do kozaczenia na mieście, ja mam jajnika to jakieś może ze 2 będą co ?

To tak jak z BMW. Źle kojarzona marka (przez małolatów).

Intelektualni inwalidzi kupują sobie kundelki "w typie amstaffa" (bo amstaff kosztuje 2 tys. PLN). Takie coś nie umie zająć się patyczakiem, sobą, czy czymkolwiek, a co dopiero takim psem.
To nie jest rasa dla początkujących, chociaż to też najpopularniejszy pies rodzinny w USA. Jest towarzyski, wesoły i oddany właścicielowi. Ale nie matołkowi w dresach spod klatki schodowej...

Tak więc to wspaniałe psy, ale nie dla małolatów - matołków.

Pozdrawiam.

BMW

Bardzo
Mlody
Wiesniak hhhhhhhhhhhaaaaahhhhhaaaaaa

Dziad

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org