Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AMSTAF ITP |
Czy wszyscy ludzie uwazaja ze psy rasy amstaf lub podobne rasy sa naprawde takie (ZLE)...???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AMSTAF ITP |
A to to potwierdza daje link :http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3836425 dla mnie ludzie nie wiedza co mowia !!!
|
|
nie prawda...
|
|
Zwierzę nigdy nie jest złe . Zły może być jedynie człowiek , który je tak albo inaczej kształtuje . Znam amstaffa , który towarzyszy choremu dziecku na wózku !
|
|
Wlasnie ja tez mam amstafa i jest bardzo dobrym psem nigdy bym nie powiedzial cos takiego...Pies bedzie taki jakiego go wychowasz
|
|
Psy tego typu mają w naturze agresję, a odpowiedni właściciel musi go ułożyć tak aby ją stłumić jak najwięcej. Psy nie są złe same z siebie, wszystko zależy od właściciela. Nie ma się co dziwić, że psy tego typują mają taka opinię skoro zajmują się nimi ludzie, którzy chcą psem szpanować i sami nie wiele sobą reprezentują (są też odpowiedzialni i poważni). Amstaf itp to nie pies dla dresa, to pies dla ludzi z wyobraźnią, odpowiedzialnych, myślących za siebie i za psa.
|
|
większość zauważyłem, ma te psy żeby sobie podnieść +10 punktów do kozaczenia na mieście, ja mam jajnika to jakieś może ze 2 będą co ?
|
|
To tak jak z BMW. Źle kojarzona marka (przez małolatów). Intelektualni inwalidzi kupują sobie kundelki "w typie amstaffa" (bo amstaff kosztuje 2 tys. PLN). Takie coś nie umie zająć się patyczakiem, sobą, czy czymkolwiek, a co dopiero takim psem. To nie jest rasa dla początkujących, chociaż to też najpopularniejszy pies rodzinny w USA. Jest towarzyski, wesoły i oddany właścicielowi. Ale nie matołkowi w dresach spod klatki schodowej... Tak więc to wspaniałe psy, ale nie dla małolatów - matołków. Pozdrawiam.
|
|
BMW Bardzo Mlody Wiesniak hhhhhhhhhhhaaaaahhhhhaaaaaa Dziad
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |