Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasz ŁKS |
U jak oceniacie tę rundę w wykonaniu ŁKSu ? Na koniec rundy zajęli 8 miejsce ;) jak na juniorów dobrze ale trzeba wzmocnień żeby awansować :) ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasz ŁKS |
8 miejsce może nie brzmi najlepiej, ale trzeba dodać, że Tabela jest bardzo ściśnięta i do 2 miejsca gwarantującego awans brakuje nam tylko 4 pkt. Transfery prawdopodobnie będą, powstaje w Łomży piękny stadion, nic tylko się cieszyć bo wszystko idzie w dobrym kierunku ! ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
ostatni mecz był całkiem przyzwoity , trzy bramki , tylko obrona do kitu, mają przerwę jak ja dobrze wykorzystają to i wzmocnień za bardzo nie trzeba ,no najwyżej w obronie
|
|
Oczywiście wieżę w nasz ŁKS i czekam na powrót do II ligi.Runda zakończyła się z lepszym rezultatem niż się spodziewałem.
|
|
Najważniejsze to sprowadzenie nowych zawodników. Ci mieli w dupie bo był zakaz transferowych więc nawet jakby odcięli sobie nogi to i tak by grali. Będzie konkurencja do pierwszego składu będą zapierda.... Pozdrawiam Pana Jacka Lisa.
|
|
Oby tylko nie spadli .... :(
|
|
Tabela: 1. Dąb Dąbrowa Białostocka 33 2. Cresovia Siemiatycze 30 3. Wissa Szczuczyn 30 4. Znicz Suraż 30 5. Rudnia Zabłudów 29 6. KS Michałowo 28 7. Włókniarz Białystok 27 8. Sparta Augustów 27 9. ŁKS Łomża 26 10. Hetman Tykocin 24 11. Gryf Gródek 23 12. Piast Białystok 21 13. Hetman Białystok 18 14. Pomorzanka Sejny 13 15. Puszcza Hajnówka 9 16. Kolejarz Czeremcha8 Do III ligi awansują dwie pierwsze drużyny. Tak więc tracimy tylko 4 pkt do miejsca gwarantującego awans. Pierwszy mecz na wiosnę gramy w Łomży z Włókniarzem Białystok. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
mam nadzieje ze awansują do III ligi i piłkarze dotrzymają danego słowa po meczu. http://prisonwars.pl/84503/
|
|
Po pierwsze to uważajcie co tu piszecie, bo ostatnio jak założyłem tu wątek o ŁKS, to się jakiś młody gniewny odezwał, że powinienem to robić na forum ŁKS-u ;) Proponuje zbytnio się nie ekscytować wynikami odnoszonymi w czwartej lidze, bo to liga pszenno-buraczana i skład naszego zespołu mocno odmłodzony. Wyniki w tej chwili i kwestie awansu są najmniej istotne. Najpierw trzeba uporządkować sytuacje w klubie. Osobiście nie wiem dokładnie co robi nowy zarząd, bo klub o tym, że coś się ewentualnie dzieje w tej kwestii, nie informuje. Brakuje mi - jako kibicowi ŁKS na uchodźstwie :) - w Łomży ludzi, którzy wzięliby sprawy klubu w swoje ręce. Ludzi, którzy działaliby na rzecz ŁKS-u. Jak to możliwe, że internetowa strona kibiców wygląda lepiej niż oficjalna strona klubu? Dlaczego kibice robią (ponoć) super oprawy, a w klubie nie działają wcale? Mają w sercu ŁKS, czy wyjazdy na mecze, gdzie mogą pokozaczyć z zasłoniętą twarzą? Do rzeczy: Drodzy Kibice ŁKS-u, jeśli tylko dziennie poświęcilibyście godzinę na pracę na rzecz klubu i jakiś rozsądny człowiek z zarządu (jeśli jest taki) by to ogarnął, to organizacyjnie awans do drugiej ligi byłby zapewniony. Później trzeba by było awansować sportowo, ale chyba to lepsza droga niż poprzednim razem, gdy sportowo byliśmy w drugiej lidze, a organizacyjnie w lesie... Ja sam, choć na emigracji, mógłbym również pomóc klubowi. Mnóstwo ludzi mogłoby, tylko czy kogoś to tak naprawdę w tym mieście interesuje?
|
|
Pan Jarosław Kulesza wydaje się na ten moment bardzo odpowiednią osobą na stanowisku prezesa ŁKSu. Jest czynny szuka sponsorów trochę już załatwił a do tego chce współpracy z kibicami- po meczu z Orłem Kolno gdzie została zaprezentowana oprawa zadeklarował pomoc finansową dla kibiców na przygotowanie opraw. Oczywiście nie teraz ale w przyszłości lecz jest to już jakiś krok do przodu na linii Zarząd-Kibice i myśle że to jest dobre bo pamiętamy kilka sytuacji kiedy zarząd obierał niewłaściwą drogę. W przerwie zimowej zostanie także prawdopodobnie zniesiony zakaz transferowy i będzie możliwość ściągnięcia nowych zawodników. Marcel: W zarządzie jest jeden kibic:) Bądźmy dobrej myśli
|
|
Marcel co do zaangazowania kibicow w sprawy klubu to jestes troche nie na czasie...w zarzadzie jest przedstawiciel kibicow. A awans jest potrzebny by pozyskac sponsorow, bo jaka powazna firma bedzie sie chciala reklamowac w jak to nazwales pszenno-buraczanej lidze. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
No tak Panowie, ale właśnie o to mi chodzi. Klub ma długi i prędzej czy później trzeba będzie je spłacić. Nowi zawodnicy będą generować kolejne koszty, myślę, że klubu na taki luksus w tej chwili nie stać. A awans jest właśnie sprawą drugorzędną. Chyba mam jakieś deja-vu, wydaje mi się, że kilka lat temu to samo słyszałem - awansujmy wyżej i sponsorzy się znajdą. No i się nie znaleźli. Myślę, że najpierw trzeba uwiarygodnić klub w oczach potencjalnych sponsorów, że spłaca długi i prowadzi przejrzystą księgowość. A później sponsorzy sami przyjdą.
|
|
A awans jest właśnie sprawą drugorzędną. Chyba mam jakieś deja-vu, wydaje mi się, że kilka lat temu to samo słyszałem - awansujmy wyżej i sponsorzy się znajdą. Tu bym polemizował, co jak co ale stara "okręgówka" to nie jest właściwe miejsce dla naszego ŁKS-u. Trzeba awansować i to jeszcze w tym sezonie ! _________________________________________________________
|
|
http://tinyurl.com/informator El cóndor pasa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |